Pirkis Odesláno Září 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2017 Ahoj, mám Xbox 360 s HDD 250GB a upravou RGH, nainstalována nejnovější Aurora, Dashlaunch 3.16 a Dashboard 2.0.17489.0. Xbox jsem kupoval bez Kinectu. Nyní bych si ho chtěl dokoupit. Chci se váz zeptat, zda poběží na mém Xboxu, jestli s tím nebude problém? Popřípadě poradit, jaký (jestli je více druhů nevím) koupit, aby vše šlapalo. Pročítal jsem si fórum, takže vím, že byly problémy s aktualizací kinectu (ale to jsou několik let staré příspěvky), tak nevím, jak je to teď. Zda si mohu koupit "jakýkoliv" kinect, jen zapojit a vše bude šlapat nebo je to složitější? Předem díky za postřehy a rady!! Pirkis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 29, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2017 Musis koupit Kinect pro Xbox 360. Pokud po zapnuti Xboxu s Kinectem bude chtit aktualizaci, coz je pravděpodobné, postupuj podle TOHOTO návodu. Protoze mas verzi DB 17489 muzes stahnout soubor pro aktualizaci Avataru a Kinectu ZDE , je dole v prvním prispevku odkaz na uloz.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirkis Odesláno Září 29, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2017 Díky za rychlou reakci. ad1 - ok, nevěděl jsem, jestli nejsou ještě různé druhy pro Xbox 360... koupím pro jistotu nový (bazarový nechci riskovat) ad2 - snad to půjde bez problému zaktualizovat - pročítáním návodu jsem se pomalu začínal ztrácet :-) ad3 - už jsem se lekl, že budu muset aktualizovat DB - to je pro mě totální španělská vesnice... Toto bych mohl zvládnout :-) Díky moc za rady!! PS: Až koupím, dám vědět, jak to šlo, popřípadě poprosím o radu, když bych byl úplně v koncích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.