SEMRY Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Co o tom soudite? http://www.marseilleinc.com/ Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Prý to opravdu funguje, hlavně na konzolích je to znát, jelikož na PC si vyhlazování můžeš nastavit ale stojí to kolik, 3000,-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 No já nevím, ty srovnávací obrázky na těch stránkách jsou hodně přitažené za vlasy (ty jakože "originál" jsou nepřirozeně rozostřené/pixelovaté) a ve hrách s grafikou typu Uncharted nebo Tomb Raider si asi rozdílu ani nevšimnete. Nakonec hry/grafika, na kterých prezentují "vylepšení" obrazu, taky o něčem vypovídá. Za mě jsou to vyhozené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Zde mají taky nějaký videa, nicméně za ty prachy bych to taky nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Říjen 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2017 Mohl by mi nekdo vysvětlit jaký je rozdil mezi gaming a cinema?Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2018 Tak jsem to prubnul, znát to je.Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Září 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2018 Vypada to zajimave... Co to udela pak s FPS? Bude tam nejakej input lag navic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Září 23, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2018 Zadne zpoždění, kabel je velmi kvalitní, od okrajů pri výměně jsem mel 2 cm takze jsem musel nastavit obraz a je to prostě lepší. Odesláno z mého KeyOne pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SEMRY
Co o tom soudite?
http://www.marseilleinc.com/
Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.