Gujdan.vit Odesláno Říjen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2017 Zdravím vas při továrním nastavení se dostanu jen sem viz foto a dal nejde zkoušel jsem tři ovladače a ani jedním to neslo,předem díky jestli by byla rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2017 Ahoj, zkousels jiny usb kabel? Tohle se mi stalo i na ps4, pouzil jsem starsi kabel a ten nefungoval. Po trech hodinach nadavani mne napadlo vymenit usb kabel a s novym to hned valilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedvika666 Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Mám zrovna stejný problém a výměna USB kabelu nepomohla. Nějaká jiná doporučení ? Mám chuť to hodit do koše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Ahoj, zkus ještě reset ovladače. Z jeho zadní strany zhruba uprostřed je malá dírka. Zkus do ní strčit jehlu nebo špendlík, tím by se měl ovladač vyresetovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hedvika666 Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Děkuji za radu, vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucie.krakov.162191 Odesláno Leden 11, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2022 V 2. 3. 2018 at 15:15, Hedvika666 napsal: Děkuji za radu, vyzkousim Dobrý den, mohu se zeptat jak jste dopadl s připojením ovladače? já jsem pořád na úvodní stránce pro připojení s USB kablem a dál jsem se ještě nedostala. Mám PS4 od známého zánovní, ale ani jeden ovladač nic nedělá. Vůbec mi nenajede žádná obrazovka s nastavením PS4, furt jen spárovat ovladače. děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 11, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2022 Po 3 letech Vám těžko odpoví...Ale za sebe mohu doporučit resetování ovladačů, jak píše kolega výše. Pak ještě doporučím jiný USB kabel a případně konektor (ikdyž si nepamatuji kolik konektorů má klasická ps4). Pokud nic nepomůže napadá mě jedině úplně odpojit ps4 z el sítě, napevno vypnout a zkusit znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.