Dogline Odesláno Říjen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2017 Zdravím mám prosbu, na xboxu se mi rozsvítilo místo zelené tečky červená (Red Eye of Death). Tak jsem začal používat xbox 360 ovladače na mém ntb převážně u závodních her. Tak mě tak napadlo nejde nějak spustit nějaká z xbox 360 na pc, např Forza motorsport 4 ta mě baví a mám ji koupenou. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Říjen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2017 Ne tak to nejde, nejde streamovat hry z Xbox360 na PC. To umi pouze ONE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslav.foerster Odesláno Březen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Ahoj lidi, asi to sem uplně nepatří ale potřeboval bych píchnout dneska jsem si koupil xbox360 a k tomu hru Gears of War 2 k windows live jsem normálně stabilně připojenej a přihlášenej ale když zapnu hru a chci hrát online napíše to tuto hlášku: Hra online není možná. Aktuální nastavení hráčského profilu neumožnuje hraní online. Abyste mohli pokračovat, všechny přihlášené profily hráče musí mít přístup k hraní online už se stím tady matlám od 12:00 muže někdo pomoct hledal sem to nastavení snad všude ale bez vísledků jinak moc děkuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Musis mit Gold clenstvi pro hrani Online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslav.foerster Odesláno Březen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 To mi neříkej ani ze srandy, přeci by mělo stačit normální členství ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Ne, nestačí, placené xbox live je snad od začátku cyklu, kdy se konzole začla prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Pouze na PS3 slo hrat bez clenstvi pokud si to jeste dobre pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.