Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Repro


RedEyedBeast

Otázka

Zdar lidi :-) Měl bych otázku pro ty z vás,co se pohybují v reproduktorech,sluchátkách...zkrátka v audiu. Hledám nějakou repro sestavu k PC,převážně na hudbu. Považuju se tak trochu za audiofila a poslouchám v podstatě všechno od Rocku a metalu,metalcore, přes občasný DnB,epickou hudbu až po rap. Proto bych rád něco,z čeho bude znít dobře tohle všechno a ne jen něco co má krásný basy (u všech recenzí na netu se vždycky dočtu jenom "skvělé basy",ale na středy,výšky a zpěv se nikdo nezaměří). Cenová hranice tak 1500 - 1700Kč + - nějaký drobný (vim,je to málo ale takový jsou holt fakta :D ) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 1

Kdysi kdysi jsem měl 2.1 systém od creativu a k PC na běžný poslech hudby to stačilo. Není to něco, co by uspokojilo audiofila, ale to v této cenovce není nic.....Navíc výběr repra s dotazem na fóru je ošemetná věc. Každý máme jiný sluch.

https://www.czc.cz/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii_2/61827/produkt?gclid=CjwKCAjw7MDPBRAFEiwAppdF9IgDX2f2BZEDeFH1c3hlHkefaOwyDAZtwj6zSbkTaw34psZXad66uBoCYgoQAvD_BwE

https://www.softcom.cz/eshop/microlab-fc330-multimedialni-reproduktory-2-1-rms-56w-mdf-hnede_d181200.html

https://www.softcom.cz/eshop/microlab-b77-stereo-reproduktory-2-0-rms-48w-mdf-barva-dreva_d175108.html

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Hoj. no nevím. Za tu cenu bych radši nic nekupoval a pošetřil.

Já koupil tohle:

https://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/microlab-solo7c/recenze/#section

Mám to napojeno na TV a Cromecast audio. Dle mne hrajou dobre. 

Nebo kup sluchátka. kolem 2k již neco základního seženeš.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Za 1500 nic solidniho nekoupis... kdyz uz, tak napoj pc na reciever a poustej zvuk do poradnych repro, ale to jsi u zakladniho vybaveni s castkou okolo 15ti tisic. Doporucuju posetrit, protoze jakakoli stolni chrchlatka pak hodis do kose.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nekupuju to ze svyho,kdyby jo tak se samozrejme nedrzim takhle pri zemi :D jen jsem koukal ze takovy ty “gaming” repro sestavy treba od Geniusu se prodavaj uplne normalne treba za 1500-1700. Akorat nevim jak to hraje,aby to nebylo jenom nejaky dunitko na DnB apod....A NEBO co treba nejakej prenosnej BT reprak? JBL dela v celku solidni pokud vim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja pouzivam k PC tyto https://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/logitech-z-506/ a jsem s nima spokojeny. Basy silne, takze mi jedou tak na 30%, ale naopak vysky nic moc. Nejsem zadny znalec, takze nemam nijak vysoke naroky :D , na diskoteku to neni, ale k pc dobry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

To, co postnul, Manous, ve vetsine pripadu dostacuje a je to v pohode :) Vyber na trhu docela je. Ale pak si clovek jednou poslechne “lepsi” bedny a k horsimu se pak vraci tezko... pokud jsou nejak financne limitovany z jakehokoli duvodu, tak urcite omrkni, co se za ty penize nabizi, vyber podle preferenci a kdyz ti nebudou vyhovovat, tak je muzes do 14 dnu vratit a koupit jine..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu