Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PlayStation magazín


m.milner

Recommended Posts

Ahoj,

nedávno jsem brouzdal na netu a zjistil, že opět vydávají český PlayStation magazín! :) Pro mě hrozná nostalgie, srdcovka a velká část propařených let u PS2. Na internetu už je o tom několik článků a koupit se dá v trafikách nebo přes eshopy jako je Alza, XZone, JRC atd. Koupil jste už někdo? Budu rád za jakékoliv postřehy :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

já jo a je to víceméně reklamní plátek sony před vánocama. Místo recenzí pr tlachy o hrách (i když pravdivé :) )dobré rozhovory, výborný článek o historii GT a popisy třeba vr kýblu. Pěkný plakát a aršík samolepek.

Za stováka gut prajz,  ale v nějaké pravidelné (např. čtvrtleník) vydávání nevěřím.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak jsem si ho byl dneska koupit a popravdě zklamanej nejsem :). Sice se to nedává srovnávat s úrovní tehdejších playstation magazínů, ale čtivo dobré. Bohužel je to ale tak, jak říkáš. SONY předvánoční propaganda. Tak jsem zvědavej jestli bude číslo 2, jinak plakát Kratose super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Casopis je super, trochu mi to pripomelo jak vychazely drive ps magaziny a kupovaly jsme domu kazde cislo, jen doplnim, ze na kazde pobocce JRC ho dostanete zdarma ke hre Gran turismo sport :) (neplati pro obj. hrazene predem) a nebo klasicky za 99,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také jsem ho koupil, musím říct, že designově  mi to na první pohled připomíná dnešní Level, čehož jsem se trochu bál, protože ten mě číst nebaví, kvalita článků i čtení je dobrá, ale o hrách o kterých se píše nejsou bohužel recenze, ale mají spíš informativní charakter a zárověň mi přijde, že Sony má snad u každého článku  trochu podplacenou redakci, aby psali  jak je ta hra na PS4 dobrá.Za ty peníze je to ale dobrá koupě a čtení je docela dost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně jsem docela rád, že tam recenze nejsou (je jich plný internet, youtube atd. + hodnocení mnohdy zavání tím "moc si publišery nenaštvat"..) a že kladou důraz na jinak zaměřené články. Je tam třeba dost podstatných informací o funkčnosti konzole, příslušenství, služeb, tipy, triky apod.

@liborpoulik Souhlasím, že vynášení do nebes některých titulů (No Man´s Sky v TOP100, rýly?) docela bije do očí. Sponzorship a spolupráce s českou Sony tam určitě bude, což je ostatně zmíněno v úvodníku. Co se týče kvality, za 99 kaček nemůžeme čekat "pozlacené" stránky.

Celkově jsem spokojen. Časák mi po otevření doslova voněl a i vystouplé písmo některých nadpisů, nebo jak to nazvat, se mi líbilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, papír v časopise je určitě kvalitní, ale přeci jen jsem v takovém magazínu čekal recenze, je rozdíl jestli si něco přečtu na internetu, nebo mám tu recenzi přímo v ruce, to je pro mě základní věc kvůli které by se vyplatilo si těch 100 stránek  koupit, navíc člověk, (alespoň já) se v časopise dozví víc mnohem víc informací o hrách než na webu, a nejen o hrách, kvůli tomu si kupuji třeba Score, které pro mě kvalitou článků jasně vede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu