jindrousek Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Prosím o pomoc. Můj Avatar je šedivý, jak to udělat aby byl normální? Nejde mi ho převlíknout a podobně. Mám RGH. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 24, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Neaktualizoval jsi nahodou Xbox? Jakiu mas verzi dashboardu? Podle me ti chybi data pro avatary a kinect, je treba data stahnout a aktualizovat na stejnou verzi jakou mas nyni. Navod najdes ZDE na nasem fóru v prvnim prispevku dole je Aktualizace avataru a kinectu, jen musis stahnout stejnou verzi dashejakou mas nyni a dat na flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrousek Odesláno Listopad 24, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Mám 2,2 rev725 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 24, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Hezke, to je verze Freestyle dashe, ktery uz ukoncil podporu, nejnovejsi je Aurora, kterou najdes zde na foru i s cestinou. Je treba zjistit verzi MS dashboardu, je to vetsinou 2.0 xxxxx. V FSD je to pod verzi dashe, myslim ze je tam napsano Kernel version Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 24, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 muj "avatar" je ružovej? pujde take upgradovat na jinou barvu? basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrousek Odesláno Listopad 24, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Kernel version je 2.0.16537.0 Děkuji. To, že je ukončena podpora neznamená, že by měl být avatar šedivý - jakože není možné ho upravit, atd.. nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 24, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Nemelo by na to mit vliv, ale mas starou verzi dashe, postupuj podle TOHOTO navodu a zaktualizuj si Xbox na novejsi verzi 17489. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.