Cassper Odesláno Leden 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2018 V posledním roce jsme s kamarádem v Co-opu dohráli následující. - Borderlands 2 - Borderlands Pre-Sequel - The Division - Ghost Recon Wildlands - Broforce - Gears of War 4 Většinou se snažíme si hru pořádně užít a vytěžit co nejvíce. Takže pokud možno všechny postranní mise, hledání různých collectibles atd atd. Teď ovšem nějak nevíme do čeho se pustit dál. Nabízí se asi Destiny 1 ve své Legendary edition (nebo i Destiny 2) ale to nás nějak extra neláká. Věci ala Diablo 3 zase nebaví kamaráda. A teď babo raď. Máte nějaký tip ? ... A pokud možno z posledních max 3 let. Ono sice "grafika není to hlavní", ale Gears of War 1 (já sám jsem dohrál všechny GoW) nebo Borderlands 1 už by bohužel dneska vypadaly značně zastarale. Kdybych si mohl přát, tak bych všema deseti bral The Division 2 a nebo Broforce 2. Ale to si asi ještě počkám Koukal jsem na různé články na googlu "best co-op games", ale bohužel tam nic extra nezaujalo. A tak se ptám, jestli by tu někdo neměl zajímavý tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2018 Zkuste Halo:MCC a najit všechny lebky a terminaly. To Same i u Halo5 a Halo Wars2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Leden 26, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 Série Halo mě bohužel nikdy nebavila, nevím proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 26, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 Dobry coop ve dvou na jednom Xboxu jsou Lego hry, sice detske, ale pobavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Leden 26, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 Lego hry jsou super, ale bohužel už mám sám skoro všechny dohrané. Teda ono to snad vážně dopadne na to Destiny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 26, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 A co Army of Two , taky hra pro dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnejiCZE Odesláno Leden 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 Napadá mě: Disney Infinity 3.0 - Star Wars (či jiné Disney kolekce Hrajeme s přítelkyní a je to super na odreagování The Cave Never Alone Micromachines Trackmania Lego (Pirates of the Caribbean, Star Wars 1-6, Star Wars 7, Jurassic World) Army of Two Rocket League Call Of Duty: Black Ops III HALO: The Master Chief Collection AndyJ. reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Leden 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2018 V 26. 1. 2018 at 14:33, SnejiCZE napsal: Napadá mě: Disney Infinity 3.0 - Star Wars (či jiné Disney kolekce Hrajeme s přítelkyní a je to super na odreagování The Cave Never Alone Micromachines Trackmania Lego (Pirates of the Caribbean, Star Wars 1-6, Star Wars 7, Jurassic World) Army of Two Rocket League Call Of Duty: Black Ops III HALO: The Master Chief Collection Díky za tipy. Bohužel to většinou jsou auta (kamarád nerad), nebo hry co já už mám dohráno a nebo věci co nás nebaví oba (Rocket League, série Halo). Jak je na tom vlastně GTA5 s multiplayerem ? ... Dá se příběh hrát ve dvou v Co-op, viz třeba jako Borderlands, Wildlands nebo Destiny ? V 26. 1. 2018 at 11:13, basildon napsal: A co Army of Two , taky hra pro dva. Kdysi jsem dohrál s bráchou, ale přijde mi to jako moře let zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Leden 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2018 Plants vs Zombie: Garden Warfare 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnejiCZE Odesláno Leden 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2018 před 6 hodinami, Cassper napsal: Díky za tipy. Bohužel to většinou jsou auta (kamarád nerad), nebo hry co já už mám dohráno a nebo věci co nás nebaví oba (Rocket League, série Halo). Jak je na tom vlastně GTA5 s multiplayerem ? ... Dá se příběh hrát ve dvou v Co-op, viz třeba jako Borderlands, Wildlands nebo Destiny ? Kdysi jsem dohrál s bráchou, ale přijde mi to jako moře let zpět Já tedy vypsal jen převážně hry, které lze hrát tzv "coop z gauče" (nejen online, ale právě při splitscreenu na jedné televizi). Pokud chceš hrát online coop, tak těch her bude určitě víc: https://www.google.cz/search?q=coop+games+xbox+one&oq=coop+games+xbox+one&aqs=chrome..69i57j0l5.3519j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Leden 30, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2018 před 16 hodinami, maTTew napsal: Plants vs Zombie: Garden Warfare 2 Za mě srdcovka, pro kamaráda infantilní ... To samé vlastně případě Orcs must Die nebo Dungeon Defenders. před 10 hodinami, SnejiCZE napsal: Já tedy vypsal jen převážně hry, které lze hrát tzv "coop z gauče" (nejen online, ale právě při splitscreenu na jedné televizi). Pokud chceš hrát online coop, tak těch her bude určitě víc: https://www.google.cz/search?q=coop+games+xbox+one&oq=coop+games+xbox+one&aqs=chrome..69i57j0l5.3519j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Jj, toto jsem samozřejmě googloval jako o život. Bohužel nic extra jsem nenašel. Vypadá to, jako kdybychom si to nejlepší už vybrali a nebo pokud ne, tak to jednoho z nás nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Leden 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2018 Bloodborne oh wait..... eRik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Smety, zkus Rayman Legend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Srpen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2018 Ted bylo zdarma ke goldu Dead Space 3 což jde hrát taky v coopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 27, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2018 Hmmm, dobrý tip. Díky V poslední době jsme si prošli v coopu všech 5 dílů Gears of War, tak něco jiného by se hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Srpen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2018 Co dark souls serie ? Trosku slozitejsi coop trosku slozitejsi system, ale ja "dohral" s kamaradem vsechny 3 dily a bomba jednicka dokonce ted vysla v remastru a jede snad nejlip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2018 For Honor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Srpen 28, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2018 For Honor jsem zkusil když je teď zdarma v Game Pass, nebo v Goldu (nevím přesně), ale to teda vůbec ne. Ale koukám na Strange brigade co dneska vyšlo a to by mohla být fajn odreagovačka v coopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2019 Já jsem dnes koupil " A way out", doufam že utek z vězení příjemne překvapí.. Ve vánočních slevách za super cenu cca 270 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Prosinec 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2019 Co zkusit swingers party..... okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 26, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2019 tak swingers z definice veci neni az tak zabava pro dva. nekrofilie take ne. dejme tomu ze je to k toppicu, jinak a way out je solidni coop hra, bohuzel kratka a akcni scenky jsou zbytecnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2019 před 5 hodinami, jartoo napsal: Já jsem dnes koupil " A way out", doufam že utek z vězení příjemne překvapí.. Ve vánočních slevách za super cenu cca 270 Kč. Kde jsi to vzal za tuto cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Prosinec 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2019 je to vanocni akce, snad do 3.1 odhadem, kdyz se mrknes primo na slevy her v konzoli, stovky her je aktualne zlevnenych. Mozna je faktor, ze mam GPU clenstvi - sleva je pak vetsi. kazdopadne jsem si koupil prave tu hru, nhl, fifu,... a libi se mi cenovky i u dalsich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Leden 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Mno, tak loni se tyto mnou a kamarádem dohrané Coop hry rozrostly na Division 2, Borderlands 3 a Gears 5. ... Tak nějak je možno zkusit rozehrát Anthem a Ghost Recon Breakpoint. ... Dalo by se říct, že to bylo opět fajn rok pro Coop hráče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.