Moderators Martinoslav Odesláno Únor 7, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2018 Tak se přiznejte, kdo půjde první na vyšetření? https://zpravy.idnes.cz/videohry-nemoc-who-seznam-zavislost-dvu-/zahranicni.aspx?c=A180207_165619_zahranicni_jn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 7, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2018 Klíďo. Jako koníček good. Někdo čumí na bednu. Zvedá činku nebo čte. Já hraju hry:) panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xxxxxcz Odesláno Duben 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2018 Tak já dřív hrával pořád.Jen jsem chodil do práce hrál. Žádnej venek.Maximalne v pátek na pivo na chvily.Jinak jsemmuze tendenci hrával od 2 poledne kdy jsem přišel z práce dom11 večera. Když jsem měl volno 9 rána do tri do rána. Třetí rok nehrají. Tenkrát mi odešla PS3 a já zjistil že mám spousta času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 22, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2018 Solidni abstinence To uz zavislost byla, ne? Xxxxxcz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xxxxxcz Odesláno Duben 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2018 Ani nevíš jak se mi ulevilo když mi PS3 odešla. Já totiž hrával pouze multak cod a bf( singl jsem nikdy nehrál a ani jiné hry) A často docházelo k tomu že konzole letěla oknem. Měl jsem tak 5 kusů do roka. Je to o nervy a prostě to hraje spousta idiotů. Kde jsou ty časy kdy v době mw2 to hrály pouze normální jedinci. V 7. 2. 2018 at 18:58, Martinoslav napsal: Tak se přiznejte, kdo půjde první na vyšetření? https://zpravy.idnes.cz/videohry-nemoc-who-seznam-zavislost-dvu-/zahranicni.aspx?c=A180207_165619_zahranicni_jn Po vzoru Američanů by jsme měli zažalovat Sony a vysoudit miliardy. Vlastně za vše může Sony. Nebejt vlastně gran turisma tak je možné že dnes PS4 či oné nemáme. Je to o to horší že vlastně v době kdy pomocí sluchátek můžeme kecat s kamarády vlastně nemusíme chodit ven. ///EDIT drak3go: Příspěvky nad tebou se NECITUJÍ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1234 Odesláno Duben 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2018 Hmmm, dost zajímavé téma. Tak ono to tak je vlastně úplně se vším. Nejde dělat jednu věc non stop, člověk musí vědět hlavně kdy přestat. Jinak jsem si nemyslel že hraní může být až tak závislé. Ale asi jo no :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xxxxxcz Odesláno Duben 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 Jo multak je zavislost. Zvláště když máš sluchátka a pokecas. EDIT @SAIXX přečti si laskavě pravidla a necituj předchozí příspěvky! Ale jak sem psal tři roky nebrání. Málem sem přišel o nervy. PS4 je drahá na to aby lítaly z okna ven. Dnes ale v době kdy vyšel Pugb fortitine vážně uvažuji o pořízení PS4. Aspoň se odfiltruji blbci co zustanou u cod a bf. Čekají nás skvělé zítřky. Tvůrci cod a bf budou nuceni dělat kvalitnější střílečky pokud nechtějí v době Pugb a fortitine umřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.