Mirass333 Odesláno Únor 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2018 cau chlapy nevim jestly tu nekde to je ale mam problem po flashy nintendo wii a nainstalovani usbloader mne externi 80hdd s hrama co jsem tam dal podle navodu atd ... funkuje ale kdyz dam 160 gb a nahazu tam hry uplne stejne jak na tu 80 gb tak nejede nebo spis nacte prazdni disk at to delam kazdym spusobem tzv pres Wii backup manager diky za kazdou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob Odesláno Prosinec 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2018 HDD naformatovat na NTFS a zvolit při formátování velikost alokační jednotky 32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
very_hard Odesláno Leden 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2019 Wii mi uz zapada prachom, ako aj WiiU, ale ak ma pamat neklame tak format ma byt FAT32 a nie NTFS.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob Odesláno Leden 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2019 Ja používám 2TB HDD NTFS USB3 a velikost alokačních jednotek 32 a 32GB micro SD kartu přes adapter na FAT32 pro ukládání. Jinak wii jede stále online na nových serverech wiimmfi , a konzole nemusí být ani upravená. A nebo přes USB loader GX a potom musíte hru prohnat přes wiimmfi patch . Na internetu koluje kolem 2000tis her . A nemusíte se bát že vám někdo zablokuje konzoli nebo smaže účet atd. Nejvíce populární online je stále Mario kart wii. Nejnovější hra co vyšla aktuálně Just Dance 2019. A hry keré vyšli na WII se prodávají stále jak Switch tak na PS4. Jeden příklad za všechny Big Buck Hunter na WII - Cena na Switch 800kč na PS4 za 450kč. Samozřejmně může někdo oponovat že nové hry vychází na nové konzoly, ale pro menší děti nebo kdo nelpí po novinkách bohatě stačí . Hlavně nehrozí jak už jsem psal blokace při hraní online . Prostě kdo ví co a jak tak si naistaluje poslední USB loader GX aktualní je cca rok starý kerý je v češtině a nejnovější IOS a nahrát wbfs zálohy , na netu je toho mraky. Stačí googlit a studovat na youtube. A to nejdůležitější je že online je zdarma , stará se o to parta nadšenců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 2, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2019 Pánové, odpovídáte na téma, které je tu z února loňského roku a uživatel tu byl naposledy v listopadu. Téma zamykám, v případě potřeby jej odemknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts