Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TheFloW přeportoval aplikace na FW 3.67! (diskuze)


spenat

Recommended Posts

  • Junior Moderators

Během dnešního dne se v Homebrew světě Vity udála relativně zajímavá věc: Hacker TheFloW, který má na svědomí tvorbu VitaShellu, Adrenalinu a dalších velmi populárních aplikací na Vitu dnes na Twitteru napsal relativně krátkou, ale rozhodně neméně zajímavou zprávu: "Trvalo mi to přesně jeden rok." (viz fotka tweetu).

image.thumb.png.5c6182bec0ca320300732be35695d6b6.png

Informace to byla v zásadě jediná, nicméně během dneška se v GitHubu TheFloW objevily 4 velké součásti homebrew komunity naportované na FW 3.67 a to konkrétně:

  • VitaShell
  • Adrenaline
  • NoNpDrm
  • DownloadEnabler

Žádné další informace prozatím dostupné nejsou. Že by se přeci jenom na svět klubal exploit na nejnovější verzi FW Vity, tedy 3.67? To by mohl potvrzovat i jeho předposlední tweet, ve kterém shání tzv. development kit právě na tuto verzi. Jisté však není prozatím nic, jakmile se však cokoliv změní, určitě informaci dodám :) Zatím můžeme alespoň diskutovat.

EDIT: Kernel exploit na verzi 3.67 potvrzen! Čtěte další příspěvek pod tímto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Dohady jsou potvrzeny, TheFloW našel úplný kernel exploit nejnovějšího firmwaru Vity, tedy verze 3.67! Bohužel jeho vydání plánuje na konec tohoto roku či dokonce až příští rok. Jediná věc, která může přijít dříve, je přeportování HENkaku Enso na verzi 3.65, což půjde nainstalovat pouze v případě, že máte aktuálně nainstalovaný FW 3.60. Nicméně i přesto to znamená, že možnost hraní her vyžadujících FW 3.61 a vyšší již není pouze nedosažitelným snem :) 

Pro detailnější informace přidávám tweety TheFloW:

image.thumb.png.e3a60bbe446772ce91cd94fb95da6d38.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • Junior Moderators

Aktualizuji toto téma! Pokud máte FW 3.60, již brzy (do konce března) budete moci updatovat HENkaku na FW 3.65! :) Toto bohužel prozatím platí pouze pro ty, kteří již nyní mají HENkaku na verzi 3.60, nadále tedy platí, že pokud máte FW 3.61 a vyšší, nemůžete si svou Vitu hacknout.

Další detaily brzy dodám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak TheFlow již včera ve 23:00 UTC +1, po rychlém a bezproblémovém betatestu od vybraných betatesterů, uvolnil ke stažení 3.65 HENkaku Enso Updater. A z vlastní zkušenosti mohu posoudit funkčnost a také opětovný přístup na PSN i s možností stahování a instalaci her bez jakýkoliv chybových hlášek! :)

2018-03-12-144935.jpg

2018-03-12-144951.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...
  • Junior Moderators

Přidávám další, tentokrát opravdu zásadní informaci, která prakticky změní celou PS Vita HEN scénu:

1. července bude uveřejněný exploit umožňující instalaci HENkaku (nikoliv permanentního Ensa) až na nejnovějším oficiálním FW Vity (3.68) - pro instalaci HENkaku nebude potřeba mít Vitu na FW 3.60! Pokud tedy máte Vitu s oficiálním firmwarem, již za týden budete moci využívat homebrew!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Jak píše jpalko, přišlo h-encore. Vzhledem k tomu, že se jedná o opravdu obrovskou změnu ve světě HENu na PS Vitu, může mi pár dní trvat, než aktualizuji a upravím všechny návody zde na fóru - prakticky všechny jsou nyní již nepotřebné.

Pokud nechcete čekat, návody v angličtině najdete třeba na redditu https://www.reddit.com/r/vitahacks/, případně na stránkách wololo.net.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • spenat locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu