farky92 Odesláno Únor 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2018 Keďže v otazkach a odpovediach to nik nevidel tak to skusim postnuť sem prepačte za spam ale davam to tam kde to aspon trocha žije nie posledna odpoved je z roku 2009 Citovat Odesláno před 20 hodinami Zdravím neviem či to tu ešte niekto sleduje ale skusim to Mam xbox 360 Slim je tam freestyle ale mam problem nechce mi nabehnuť ale žiadne RROD ani E74.. po zapnutí zdroj svieti na zeleno aj konzola mi zasvieti stredova dioda na zeleno ale už mi nenabehne kruh vobec a nič sa nedeje. Neviete niekto čo by to mohlo byť? s xboxom nemam moc skuseností ja som skor PS a PC ale tento xbox mi leží doma v skrini tak ma zaujíma či to neni len nejaký softwarový problém (napr nejaky spušťaci subor chyba) alebo je to hardware.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2018 Co když zapneš X360 tlačítkem na vyjetí DVD mechaniky, najede to do XELLu ? Pokud Ano, je špatně udělaný UPDATE - špatně vytvořeným soubore updflash.bin . Udělat znovu zde uvedeným návodem. Pokud to nenajede do XELLu - do servisu... Zkus všechno co jde odpojit, i harddisk, paměťovky a všechno ven z USB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farky92 Odesláno Březen 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2018 do xellu mi nenabehol ale po tom ako som ho skusil zapnut do xellu som ho skusil zapnut normalne a nejako sa umudril a zacal fungovať.. tym padom predpokladam ze to bude nejaky softwarový problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 5, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 Do prostředí Xell konzole s RGH nabootuje vždy, když se zapne tl. EJECT (pokud nemá jiný, HW problém). Dříve či později, záleží na kvalitě instalovaného HW a metody instalace (může to trvat 5s, ale taky třeba 5 minut). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.