WHITE-CZ Odesláno Březen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 Ahoj tak mě napadlo když jsem dnes v 02:00 vypl PS4 a v 6:00 vztavál do práce... kolik hodin denně věnujete spánku? Mám magora kamaráda který dokáže pařit i 3 dny v kuse. Můj rekord je 2 dny když vyšla Mafie 1 asi před 15ti lety. To jsem byl pak pár dní KO 🤣. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 8, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 5-7h. Někde jsem četl 24h nespat má efekt srovnatelnej s 1 promile alkoholu. Naposled tuším když bylo lost legacy jsem jel nonstop. Počítám, že na God of War zopáknu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Březen 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 No byl sem tenkrát dobře hotovej [emoji23] takže ta 1 promile bude asi pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Potrebuji svych 8 hodin, jinak jsem ko, takze kvuli zadne hre spanek nevynecham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 2, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 To vime, ze jsi mekejs;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Spis uz jsem na tohle starej, ty mekkejsi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 2, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Si reknemu u God of war a last of us part 2;) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Duben 2, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Já teď u FC5 udělal rekord 10hod v kuse pařba[emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Me to ani tak dlouho neba, max dve tri hodinky v kuse a je to idealni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Dřív šlo hrát třeba i dny v kuse teď od doby co chodím na 3 směny tak stejně jako kolega 2-3h denně a to ještě když se zadaří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Duben 14, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2019 Napadlo mě co takhle oživit staré téma. Je to přesně rok jak jste na tom pánové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Duben 14, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2019 Hůř práce pořád na 3 směny a časově sice ty 2-3h ale tak za týden co se narodila malá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Duben 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2019 Prace na 3 smenny provoz .) Zahraju tak 3-4hodinky tydne. Kdyz cekam nejakou pecku tak klidne i 24h. Napriklad jak vychazel god of war tak pa-ne dovolena a letel jsem pro god of war a k tomu PS4 a v nedeli uz jsem nahazoval inzerat kde jsem prodaval ps4 a gowko Ted nedavno u sekira stejny pripad odpo zapnuto a druhy vecer dohrano. Abych nebyl moc O.T tak spanek v norme tech 7-8 hodin klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 15, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2019 spanek se precenuje jeste porad:) 6h staci. o vikendu byla navsteva, takze 8h a prespano. Sekiro dohrano za den a pul? delam neco spatne kdyz mam 80h zatim:)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Duben 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2019 Jestli si nehral Dark soulsy a Bloodborne a nemas v tom nahrano pres 600h tak nedelas nic spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Duben 15, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2019 Já jsem se teď naučil spát 6hod a vyhovuje mě to víc než 8. Důležité je ale každý den stejně jít spát a stejně vztavat. Jak to jednou změním tak jsem i 3 dny takovej divnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 15, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2019 @majoo200 vše jsem dohrál několikrát:) akorát ten souboják je jinej nez v DS. jsi dojel vsecky bosse? Jenom takovej Demon of hatred nebo Owl, father jsem delal tak 8 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Duben 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2019 Jediny Demon mi chybel. Ani jsem nevedel ze tam je jenom jsem podle ytb videl ze tam nekdo takovy je. Jj soubojak je uplne jinej, ale prijde mi o dost lehci nez v BB treba. Tam fakt vicemenne staci nacasovat kryti a naplnit posture a bylo to. Popripade mikiri counter a bylo to. Fakt mi to prislo jako nejvic easy hra od From softwaru to i Nioh mi osobne prisel tezsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.