Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Všechny hry na jednom místě?

Otázka

Odesláno

Ahoj. Zajímalo by mě, zdali je možné, mít všechny digitální hry na jednom místě. Protože momentálně něco mám v záložce Ready to install (hry co jsem si koupil + hry z Games with Gold), něco na EA access a něco v záložce Game Pass.

Kdyby to aspoň bylo na jedné obrazovce. Např. tam kde jsou nainstalované hry, hry k instalaci, hry co se právě instalují (myslím, že se to jmenuje celkově My Games?). Kdyby tady byla záložka do EA Access a GamePass, ale ono ne. Vlastně všechno je různě rozházené. Něco je v My Games, na EA Access musím pouštět samostatnou aplikaci a na GamePass musím do MS Store. Tohle mi přijde jako minimálně uživatelsky nepříjemné :)

Nebo dělám něco blbě a naopak všichni ostatní to mají hezky přehledně na jednom místě?

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
  V 12. 3. 2018 at 8:53, Martinoslav napsal:

Nedelas blbe nic, je to takhle schvalne. Hry z EA Access a Gamepass nejsou tvoje, pouze si je po dobu clenstvi pronajimas, proto jsou oddelene od ostatnich.

Expand  

No ale stejně tak nejsou moje hry z Games with Gold, ne ? ... Ty mi jsou taky jen jaksi "zapůjčené" po dobu co si platím Live Gold členství.

V 12. 3. 2018 at 9:02, perry napsal:

pokud ji das z dane platformy stahnout tak uz se ti bude objevovat v ready to install. ale je to celkem neprakticky, pak je ta slozka ready to install zasekana miliardou her. 

Expand  

Ale zrovna přesně tak by to pro mě bylo nejvíc uživatelsky přívětivé. A navíc nemyslím, že to co si jednou třeba z EA Access nainstaluju, tak se mi už bude objevovat v Ready to Install. Nebo teda aspoň u mě to tak nefunguje.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu