Roman611 Odesláno Březen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2018 Zdravím, chtěl jsem se zapsat jestli už jde nějak downgradovat software třeba z 3.67 nebo kolik je poslední update na 3.60 Dekuji za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Odesláno Březen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2018 Odpověď je jednoduchá, bohužel nelze provést downgrade a i hacker TheFlow, který teď přišel s 3.65 HENkaku Enso updaterem, který z 3.60 updatuje na hacknuté 3.65, tak i on svou PS Vitu trvale bricknul, při pokusu o downgrade, ale on sám již přišel na to jak hacknout 3.65/3.67 a na svém Twitteru napsal, že koncem roku plánuje tento hack vydat a do té doby vydal pouze tento updater, na který je potřeba mít již hacknutou PS Vitu na 3.60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman611 Odesláno Březen 12, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2018 Takže asi nejjednodušší bude sehnat si vitu s firmwarem 3.60 nebo menší.. edit @Martinoslav: Je zbytecne, a navic pravidly zakazane, citovat posledni prispevky v tematu. Citaci jsem odstranil, pro priste na to dej, prosim, pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 13, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2018 Jak píše Speeder, downgrade neexistuje a velmi pravděpodobně ani v nejbližší době existovat nebude. Téma uzavírám jako vyřešené, informaci o nemožnosti downgradu jsem přidal do Topicu pro začátečníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts