Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

SEGA DREAMCAST


Akira

Recommended Posts

SEGA DREAMCAST

 

je poslední konzolí od SEGY, kterou převálcoval v tehdejší době PlayStation 2 a SEGU to donutilo vzdát se... no což, už to tak bohužel je.

Kdo má zkušenost s touto konzolí? Hraje na ní vůbec ještě někdo? Zajímalo by mě, jak funguje dnes s HD TV a jakým způsobem jí připojujete.

U výše zmiňované PS2 připojuji přes komponentní kabel a jsem vážně spokojený, protože rozdíl je opravdu vidět (obraz je znatelně ostřejší).

Jak je to u SEGY? Co na tom hrajete? Jak se Vám drží ovladač? CO používáte za kabely a v jakém rozlišení to jede?

 

Když se podíváte např. na srovnání hry "Soul Reaver" s PC verzí, tak k mému údivu jsem nevěřil, že na Dreamcastu může tahle hra vypadat dokonce lépe, než na PC:

Tahle konzolka se nezdá.. je tu někdo, kdo by o téhle konzoli mohl něco říct, nebo odpovědět na zmíněné otázky výše? Díky.

 

 

 

1280px-Sega-dreamcast-set.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Díky, tenhle týpek v tom má evidentně jasno. Jeho recenzi na hdmi box AKURA od BBS jsem zhlédl a objednal, tak uvidíme, jak dlouho potvrá, než mi to doručí..

Pokud to někoho zajímá, mohu sem potom napsat, jak na mě AKURA zapůsobila.. zdá se mi to zatím jako nejlepší možný způsob připojení k HDTV, ale zatím jsem nevyzkoušel, tak ať nepředbíhám.

Mimochodem, chystá se Shenmue HD na novou generaci konzolí:

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu