cromlik Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Muzete me porafit jak se nastavuje hdr. Je tam jen posuvnik a napsano bily papir. Podle ceho se to kalibruje? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Musis si dat pred tv bily papir, nejlepe bilou ctvrtku a pak tim posuvnikem hejbat nez jsou ty odstiny stejne. Attila reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 To jsem nikde necetl. Tj nejaka blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Jo to je, použij papír čtverečkovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2018 čus borci, hele, mám deluxe edici, a v rámci té byl kód na nějaký bonusový obsah. redeemnul jsem kód ale věci nikde nevidím. kde je prosím pěkně najdu? (když na shopu najedu na Deluxe balíček je tam 269Kč) Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Březen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2018 game,manage game,ready to install,tam by to melo ukazat perrek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2018 @milosek76 ha! Diky uz to taham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karllan Odesláno Květen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2018 Najde se někdo, kdo by mi pomohl s achievementem? https://www.trueachievements.com/a249970/hitting-it-off-achievement Odehrát 3 mise v Coop - mělo by stačit to osvobozování základen, to jde celkem rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.