Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

platnost ps+ vyprsela


ctwereczz

Otázka

zdar vsem, je tu nekdo kdo dela na podpore sony, nebo v xzone a dokaze mi poradit co mam delat? koupil jsem si ted v te akci ps+ jak byl za 1100 namisto 1650.. bylo to pred necelym mesicem.. dneska ho zadam do systemu - v ps store v reedem code a pise mi to, ze platnost kodu vyprsela... da se s tim neco delat? nebo jsem se podelal o 1100...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Já ti asi moc nepomůžu,ale ani já nevím,že to je možné.......ale jestli to je časově omezené,muselo by to být napsané na tom kuponu,že je to nějak omezeno,jinak by to mělo podle mě být jedno,kdy to zadáš.
Přeci prodejci nevyhodí kupony,které "propadnou" ???
Jsem zvědavý,co sem kdo napíše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Řekl bych, že když píše, že ho zakoupil před měsícem tak bude ve formě karty co se prodává v elektru atd. pokud by ho kupoval na store tak se mu automaticky aktivuje a samozřejmě na účtě kde ho zakoupil [emoji6]

Ve formě předplacenky je snad jedno na jaký účet to zadává ne....

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

zdar vsem a diky moc za odpovedi. no kupoval jsem to v xzone v ostrave v kamenem obchode 11.3.2018, takze pred 3mi tydny a kupoval jsem ten papirovy kupon (ten ctvercovy karton z tvrdeho papiru) a jak pise manoust, je tam napsane, ze platnost vyprsi 12 mesicu od koupi.. kod jsem zadaval na svojem uctu na store v reedem code..

no psal jsem do xzone email, tak uvidime...

EDIT: ted jsem zadal kod znova a najednou funguje.. tak to nechapu.. vcera to hodilo chybu, ze platnost kodu vyprsela.. dneska uz ok. vsem diky za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
před 18 hodinami, SAIXX napsal:

Řekl bych, že když píše, že ho zakoupil před měsícem tak bude ve formě karty co se prodává v elektru atd. pokud by ho kupoval na store tak se mu automaticky aktivuje a samozřejmě na účtě kde ho zakoupil emoji6.png

Ve formě předplacenky je snad jedno na jaký účet to zadává ne....

 

No, praveze to jedno neni. Ked mas cesky ucet a kupis anglicke alebo slovenske plusko a ten kod zadas na tom svojom ceskom - tak ti to nepojde. Preto som sa ho pytal, ze kde ten kod zadal resp. kupoval. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jak jsem psal, byla to nejaka chyba na ps store, protoze dalsi den to kod vzalo bez problemu.. nejvetsi problem byl, ze ucet od koupi jsem vypral spolu s kalhotama (a to si na ucty davam bedlivy pozor) a v xzone jsem to kupoval pres hotove, takze kdyby byl kupon opravdu spatny, nejspis bych byl v ha*zlu.. i kdyz vim, kdy presne (datum+cas) jsem to kupoval i co tam bylo za prodavacku.. asi bych nepochodil.. tak aspon, ze to dobre dopadlo.. protoze uz bych se na to asi vykaslal.. posledne, co jsem si kupoval plusko na rok, bylo taky v akci za 1000 kc (jeste pred zdrazenim) a ja "cech vychytraly" si vsiml, ze na store se da koupit jeste o "pade" levneji, tak jsem valil pro kupon na naplneni penezenky..

o to vetsi bylo pak moje vystrizliveni, kdyz jsem zjistil, ze pres penezenku rocni clenstvi koupit nelze.. jen pres kartu (kterou k tomu nemam aktivovanou a jsem liny to resit).. takze jsem mel "litr" v penezence na storku a mohl jsem si koupil leda na 3 mesice.. a to se mi tehda "vyplatilo".. :/ tak bacha na to kdyztak hosi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu