wopiczak Odesláno Duben 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2018 prodam digitalni kody na hry POKUD MAS ZAJEM , NAPIS MI PROSIM SOUKROMOU ZPRAVU, DIKY the crew - 100,- tom clancy's rainbow six siege 200,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 11, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2018 aktualizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Duben 18, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2018 [mention=36941]SAIXX[/mention] nerozumim reci tveho kmene[emoji3] vsak koukam tema bylo zalozene 6.4 a refresh 12.4 aktualizace [emoji4] EDIT@SAIXX -@wopiczak - ano protože tvůj refresh který byl 13. jsem skryl ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Květen 2, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2018 aktualizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwi Odesláno Červen 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2018 Ahoj. Měl bych zájem o Forza horizon 3 + dlc hot wheels - 400,- .................. ještě je na prodej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2018 ahoj inzerat jsem upravil a promazal - fozicka rainbowsix a the crew aktualni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwi Odesláno Červen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2018 Takže můžete dodat Forza horizon 3 + dlc hot wheels ? Je to jenom rozšíření nebo i základní hra Forza 3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nagano80 Odesláno Červen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2018 FH3 je zakladni hra plus rozsireni, mam to od uzivatele zakoupeno [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Červen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2018 před 5-ti dny jsem ti psal SZ, jak si požadoval, že mám zájem o The Crew a nic, tak píšu prosím ještě sem. Mám prosím zájem o kód na The Crew... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 7, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2018 prehlidl jsem , promin kod dohledam a zbytek doresime prez sz pro vsechny ostatni prosim v pripade zajmu o nejaky kodik i nadele jen soukrome zpravy diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf2 Odesláno Červen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2018 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 8, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2018 @Olaf2 tvůj první příspěvek zde na fóru a rovnou v rozporu s pravidly Seznam se s pravidly zdejšího fóra (odkaz na ně najdeš v mém podpise) a respektuj je, než začneš přispívat (po více než roce jsi to už mohl stihnout). Zatím to zůstává u slovního napomenutí, příště už by to mohlo být za body- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts