mufety Odesláno Duben 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2018 Zdravim mam takovej problem,kupoval jsem na ps store hru a uz po druhe se mi stalo ze hra ktera stala 136,- byla ve finale o 14kč drazsi a ted mam nekde v penezence 28kč a nevim jestli se to da vybrat nebo na co to tam vlasne mam. Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Susperian Odesláno Duben 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2018 Je to normální. Na peněžence je nejmensí částka 150 kč, takže pokud koupíš cokoliv levnějšího, vždycky ti ten zbytek zůstane na peněžence, prostě obchod si vždycky stáhne 150, pokud tam nemáš teda nějaký zůstatek, který ti hru zaplatí. Je to trošku naprd, ale je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mufety Odesláno Duben 28, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2018 aha a kdyz tam teda budu mit treba 80,- a koupim hru za 80 tak mi to automaticky stahne z penezenky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Duben 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2018 Tuším že by mělo. Tam jde čistě o nákupy bez financí na peněžence že musíš mít minimálně těch 150,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrM74 Odesláno Duben 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2018 Už se to tu řešilo několikrát, např. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mufety
Zdravim mam takovej problem,kupoval jsem na ps store hru a uz po druhe se mi stalo ze hra ktera stala 136,- byla ve finale o 14kč drazsi a ted mam nekde v penezence 28kč a nevim jestli se to da vybrat nebo na co to tam vlasne mam. Dik za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.