Romix Odesláno Květen 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2018 Hledam vsechny, kteri byli v minulosti VIP uzivateli fora http://x360cz.cz/ Tohle forum je jiz nejakou dobu uzavrene a cinnost ukoncena. Pokud jste na tomto foru byli, dejte vedet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Květen 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2018 Já jsem byl VIP členem i mám staženo spousty češtin, ale neimplementoval jsem je na jednotlivé iso soubory her a teď když je ten xbox 360 tool zamčený je mi to k ničemu. Snažil jsem se i kontaktovat michalsse, ale neodpověděl mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 18, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2018 Jo, taky jsem ho kontaktoval... Nekolikrat... Vzdy bez uspechu. Mas pouze soubory s cestinami? Napis mi kdyztak PM. Jinak ja mam spoustu her v cestine... Uz hotove a pocestene... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Únor 11, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2019 Take sem byl VIP, mam asi vsechny hry co tam byli v CZ na hdd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grloki Odesláno Říjen 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2019 to =Trolik=: Stastny to muz. A podelis se o ty hry? Jsou tam i kinectovy? Tady je, co jsem nasel: cesky Xbox 360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 10, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2019 @grloki: Vítej na fóru, reaguješ na téměř rok starý příspěvek a uživatele, který tu od stejného data ani nebyl. Téma zavírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts