jayxdean Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 Ahoj, mám RGH, chtěl bych si aktualizovat Xbox na nejnovější dashboard. Mám 2.0.17511.0 Nezkoušel někdo dát update? Popřípadě jak? Mám Dual NAND. Jde taky použít svůj LIVE účet do RGH? Mám spoustu achievements a nechce se mi hrát s novým účtem.... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Prosinec 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2018 Stačí vytvořit RGH a Retail image a zapsat do NAND. Případně zapsat RGH image s inkrementovanou hodnotou LDV a k tomu oficiální aktualizace na druhé NAND. Použití LIVE účtu na RGH možné je, ale zpětně se použití nedoporučuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 27, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2018 Stejně jako v tématu vedle: Vzhledem k tomu, že je příspěvek z června a dotyčný tu od června nebyl, uzamykám. V případě potřeby mě @jayxdean může kontaktovat o znovuotevření tématu. @Rendis: Prosím, příště kontroluj data příspěvků, aby se zbytečně neobnovovaly mrtvé příspěvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts