lostkojot Odesláno Červen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 https://doupe.zive.cz/clanek/e3-resident-evil-2-dorazi-v-remasterovane-verzi#utm_content=freshnews&utm_term=resident evil 2 remake&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz To vypadá na super jízdu, druhý a třetí díl byl nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lethalross Odesláno Červen 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2018 Gameplay: Vypadá to naprosto luxusně! Využití RE7 enginu, zachování klíčových lokací, ale zároveň spousta nového obsahu .. tohle mít ve sbírce je pro mne povinnost ;) lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 8, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 tak od patku 1-shot demo na 30 minut! cant wait!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 míraju dáš z dema platinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 8, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2019 Už mám předplaceno , běží čas :-) bude to jízda, zatím si krátím čas hororovou hrou FOREST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 10, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2019 Tak nejak se nemuzu dockat 25.1:) Tak dohrano jeste jednou na PC. Grafika ve 4k neni o tolik jina nez na PS4ce. Jinak videa jsou nizsi kvality, snad jen v demu. za mne zatim 11/10:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 24, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Uz mam hru k dispozici a pokud bude zajem, mohl bych ji vecer streamovat. Treba prvni hodinu z hrani? Jsem novacek v serii, krome RE7 jsem zadny jiny nehral, tak to bude zajimave Rekneme stream ve 20:30? Link sem hodim jeste behem odpo.. Hodte aspon lajk, at vim, jestli se mam vubec obtezovat lostkojot a mirai_trunks reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 24, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2019 Youtube mi pise, ze zive muzu vysilat az z 24 hodin, tak to zkusim na svem kanalu na Twitchi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 25, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2019 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2019 tse, já sem míraju myslel že už máš platinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 25, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2019 Pro Dedu Okajose: Hra ma PL titulke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 25, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2019 Nemáte někdo kódy na ty skříňky atp? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2019 Hledaj, ňůraj a šmejdi po lokacích. Poradím jen, že ve fízlovském kurníku (west office) je kod k Leonovu stolu SPOILER NED na zámek vlevo a MRG na zámek vpravo lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 25, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2019 zatim jsem ve hre dohledal, vse co jsem potreboval. od pulky to je hodne napinave. nikde neni bezpecno... zatim topova hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 25, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2019 Nestve te, ze ty hry maj u tebe trvanlivost max den? Neprijdou ti vsechny hry prilis kratky? Prej ze uz je v pulce Tsivado, to je dabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 25, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2019 pulka clair A:) teprve. spousta zastav srdicka jiz... kdyz chci dlouhou hru, zapnubworld of warcraft. to hraju vic nez 10 let:)) edit: clair is done prej kratka hra:) edit2: First run done lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 28, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2019 tak deda @okajos mel pravdu. dneska jsem rozjel origo hru z 1998 a je to stejna hra! Clair a Leon Zombíci Rackoon city ... okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2019 Tak finální hodnocení 9.5/10. Super hra! Šup, šup k třetímu dílu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 7, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2019 Hele, uzivas si ty hry vubec nebo jsi proste jen trophy hunter a po dohrani netusis o cem to vlastne bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2019 jak definujes uzivas si to? Hrani 10 h hry 3 tydny kazdej druhej den pul hodky neni muj stajl:) Hru jsem dohral 7x. lokace popameti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 7, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2019 Asi mas vic casu nez ja Meli by ti v praci pridat praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2019 Chceš přidat??? Tak přidej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 7, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2019 To zni jak v nejakym sadomaso salonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Únor 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2019 "C" to jsi se moc nepředvedl :) mirai_trunks, Martinoslav a Mandaz reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 7, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2019 a kde máš ty hodnocení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.