feket1034 Odesláno Červen 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2018 Jaký je v tom rozdíl a je dobré ho koupit, nebo radši slim? Jde mi spíš o funkce a výkon, jestli jsou na tom stejně, nebo slim je výkonnější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrixm Odesláno Červen 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2018 PS4 je základPS4 slim je trochu vykonejsiPS4 PRO je nejvýkonnějšíOdesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk mirai_trunks a liborpoulik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 19, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2018 Slim navíc přináší nové verze USB (3.1), HDMI (2.0a) a také lepší síťovou výbavu v čele s Wi-Fi 802.11ac a Bluetooth 4.0. Slim je menší, nižší spotřeba i hluk. Slim nemá optiku pro audio. Výkon je +- stejnej. Ber slim. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červen 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2018 Určitě slim nebo Pro, o základní verzi bych ani neuvažoval. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2018 slim neni vykonejsi, ani +- stejne vykonny, je STEJNE vykonny panzpohadky, drak3go a Zelvak23 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feket1034 Odesláno Červen 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2018 V obýváku mám Pro na 4K TV, druhý PSko chci do dětského a tam na FHD 1.4 HDMI stačí....mě jde hlavně o výkon a tam je to tedy stejné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Červen 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2018 Ano, stejné. Ale ikdyž ti nejde o lepší USB, HDMI a Bluetooth, tak kvůli nižší spotřebě a hlučnosti bych rozhodně vzal slim verzi. feket1034 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.