Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

Shodou okolností lze všechny zmíněné hrát na Xboxu One (byť jsem většinu hrál na PC):

1. Halo série (srdcovka :D)

2. Star Wars: Knights of the Old Republic (zpětná kompatibilita, Star Wars svět je taktéž má srdcovka :))

3. Gears of War 4

4. Spec Ops: The Line (zpětná kompatibilita)

5. Forza Horizon 3

Odesláno

Pokud bys se měl zaměřit na vyloženě na příběh u her (multiplayer dávám stranou), tak bych to za sebe seřadil asi takto:

1. Mass Effect série (jednička a dvojka top, pak už sestupná tendence)
  2. Tomb Raider série (nedočkavě čekám na Shadow of Tomb Raider)
  3. Star Wars: Knights of the Old Republic (SW je obecně moje srdcovka, kéžby vyšla nová příběhovka)
  4. Call of Duty 4: Modern Warfare (nejlepší single-player ze série CoD ever)
  5. Spec Ops: The Line (skvělý příběh s nečekaným koncem)
  • Junior Moderators
Odesláno

Za mě bych vybral asi tohle:

Gears of War série

Tomb Raider série

Dishonored série

SpecOps The Line

Rage

Multiplayer nehraju, prozatím, ale třeba časem koupím i Xbox live.

Mám jedinou krabicovku pro Xbox One - GoW 4, jinak kupuju výhradně kódy.

Mám i pár krabicovek z bývalého Xboxu 360 a pár kousků už je ve zpětné kompatibilitě, tak si je časem dám znova.

Odesláno
V 25. 6. 2018 at 14:50, milan53 napsal:

Gears of War 4 tě neláká? Stahnul jsem to z game passu a nechal ledem. Před 3 týdny jsem to zpnul že to zkusím a mě osobně to vtáhlo rychle. Doporučil bych aj Destiny

Jako zkusím to ale osobně mě moc hry z daleké budoucnosti s robotama atd i zombíci atd. moc nežerou.
Mám hodně rád hry jako Far Cry, AC i watch dogs.. kde je prostě vidět část minulosti či budoucnosti a ve skrytu duše víš že je na tom i něco reálnýho, že se to může stát
Zatím co když mě napadnou roboti nebo zombíci tak mě to moc nebere není mi 10 mám rád real life :D a fakt nevěřím tomu že někdy uvidím zombíka nebo robota jak někde střílí lidi :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu