Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[Ukončeno] Detroit become human na PS4


Grymaz

Recommended Posts

  • Moderators

Tak jí to máš vrátit.

Slušelo by taky napsat, že obal je vytištěný na tiskárně (mimochodem příšerné kvality) a zřejmě tedy ani modrá krabička není originální. Odkud pochází samotný disk si tak lze snadno domyslet. Upravuji název tématu na "PS4 hry bez krabičky", jak by měl správně znít, protože podomácku vytištěné obaly a náhradní krabičky od blu-ray filmů rozhodně nemůžeme považovat za adekvátní náhradu originálu.

Pro tentokrát je to jen s napomenutím, příště bude za takové jednání bodový postih!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Grymazi a uz jsi hru prodal? Myslim, ze mas narok, stejne jako kdokoli jiny, tady svou hru prodat. Inzerat jsi, dle meho, pojal korektne, nesnazil ses nikoho osulit tim, ze bys chybejici cestinu zatajil. 

Koleguv prispevek vyse ber hlavne jako pouceni pro priste, protoze pokud hra neobsahuje originalni obal nebo pochazi z jine nez CZ distribuce, je treba to v inzeratu uvest, ale verim, ze jsi jednal cestne a nedopatreni s krabickou ses nedopustil umyslne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martinoslav hru jsem ještě neprodal, ale radši jsem prodej ukončil, aby mě tady někdo nenapadl, že jsem dal "falešný" inzerát. To, že mě někdo podvedl a zatajil, že tam není čeština u mě v žádném případě neznamená, že bych to zatajil já. A že není originální krabička, to jsem opravdu nepoznal, jinak bych to tam určitě napsal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

V pohode, chapu to, proto jsem ti inzerat znovu otevrel. Pozdeji tuto diskuzi skryju, tebe poprosim jen o doplneni udaje o neorigo krabicce do popisku inzeratu a pak bude vse jak ma byt :) Diky za vysvetleni a rozhodne bych nerad, abys mel pocit, ze tu nemuzes inzerovat. Slusnych prodejcu a kupujicich si tu vazime :)

Pokud bych ti do budoucna mohl byt s cimkoli napomocen, bez ostychu se na me obrat :) Hezky den!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu