Maram45 Odesláno Srpen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2018 Zdravím Kdyby to někoho zajímalo, začal jsem dělat unboxingy na edice, které jsem v češtině nenašel, nebo jsou méně známé. Assassin's Creed: Brotherhood "Doctor Jack in The Box" Sniper: Ghost Warrior "Bulletproof Edition" Další budou přibývat ;) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2018 Skvela prace Pro nas, posahany sberatele je to opravdu zajimave Maram45 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Srpen 28, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2018 Díky, budu rád, když se budou lidem líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Srpen 30, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 Čau lidi, je to tady, podle mě asi nejzajímavější kousek zatím z mé tvorby, Unboxing The Last of Us Part II vinylu. První na CZ/SK YT scéně. Ať se líbí A nezapomeňte také sledovat mou FB stránku, kam budu přidávat další aktuality ;) https://www.facebook.com/Czech-Games-Unboxing-291580374970073/ Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Září 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Čauves lidi! Není teď čas točit, tak aspoň jedna psaná, podrobnější recenze SGW "Bulletproof Edition". Třeba, když nejsou data na video, šéf poslouchá, nebo jste jenom konzerva jako já a máte pořád radši psanou formu! Jo a samozřejmě nezapomeňte sledovat mou stránku Czech Games Unboxing a hodit odběr na můj kanál https://www.youtube.com/channel/UC0Rvrdn1SlV7X3X5xRrzS7g… ...pro aktivní členy komunity budu dělat časem i soutěže o hodnotné ceny. Takže komentujte, lajklujte, sdílejte a nezapomeňte na ikonu zvonečku vedle tlačítka odebírat, aby vám žádné nové video neuniklo! Zatím se mějte a čau! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Září 18, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2018 Poškozený vinyl, aneb zákaznická podpora firmy Mondo Martinoslav a panzpohadky reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 18, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2018 To je paradicka! Palec hore! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Září 18, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2018 Takový přístup je vážně profesionální. Nenapsal jsem jim "Hej, pošlete novou", ale poslal jsem tu fotku s komentářem, že jsem z toho mírně rozpačitý/že se mi to u nové deesky moc nezdá. Super přístup, omluvili se a okamžitě poslali novou. Já jim dneska ještě psal, že vinyl dorazil a že děkuji za profesionální řešení. Hned zase odpověď, že je to těší, že vše dorazilo v pořádku, a ať se na ně případně s čímkoliv opět obrátím. Jsem velice mile překvapen. panzpohadky a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.