Lubajz666 Odesláno Srpen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2018 Zdravím všechny, stala se mi taková zajímavá věc. Měl jsem koupený game pass asi od června, s automatickým prodlužováním. Teď 14. srpna mi odběr skončil a automatické obnovení jsem zrušil. Když ale zapnu hry, které jsou součástí game passu, tak stále běží. Navíc mi to dovoluje instalovat všechny hry z nabídky game passu. Takhle už to mám asi 2 týdny. Ne, že bych si stěžoval, jen by mě zajímalo, jestli se to někomu už dřív nestalo nebo čím to tak může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 29, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2018 Ahoj, není možné, že bys zrušil automatické obnovování až chvíli potom, co se ti prodloužil pass na další měsíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Srpen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2018 Ahoj, podívej se na PC na svém účtu na předplatná, budeš tam mít uvedeno do kdy Ti Game Pass platí a budeš hned vědět https://account.microsoft.com/services/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubajz666 Odesláno Srpen 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2018 No právě, že jsem obnovování zrušil už na konci července viz. screenshot. Tak právě nevím čím to je, ale na Microsoft psát nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Srpen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2018 nemas v konzoli jeste nejakej jinej ucet aktivni? ja takhle koupil xbox z bazaru a mohl jsem stahovat hry predchoziho majitele, ucet nemel odhlasenej z "my home" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 jj, to spis vypada na to, ze mu nekdo jiny sdili Game Pass... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubajz666 Odesláno Srpen 30, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 Ne ne, my home je nastavený na mě jenom. Právě mi to přijde divný, nikdy se mi to nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Srpen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 Tak pokud v účtu to máš jasné, že je to zrušené je tam nějaký bug pokud jsi si jistý, že nikdo jiný nesdílí s Tebou účet. Jen bych si ověřil, zda využívání služby bez zaplacení není porušování podmínek MS, taky by se mohlo stát, že po Tobě budou chtít peníze doplatit až to zjistí nebo Ti zablokují účet za porušení podmínek používání :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Srpen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 „Ne ne, my home je nastavený na mě jenom. Právě mi to přijde divný, nikdy se mi to nestalo :)“ No jasne ze je nastaveny tvůj ucet takhle, ale co jiné? Staci smazat jiny profil (co mel nastaveno My home na tvůj Xbox) a uz to nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.