Jarda85 Odesláno Říjen 12, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2018 Zdravím, rád bych po delší době zase pořídil konzoli (v mládí xbox 360) a už několik dní přemýšlím, kterou. PS4 mě láká kvůli exklusivkám a xbox one x zase kvůli výkonu (mám 4k televizi). Od PS4 Pro me odrazuje, že je pomalu na konci života a pomalu se chystá nástupce (na kterého ale zase čekat nechci), kdežto xbox one x je relativně nové zařízení. Má ještě dnes smysl pořizovat PS4 Pro nebo jít rovnou do one x? Citovat
krtek6 Odesláno Říjen 12, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2018 U obou zařízení bude generační obměna stejná takže je to jedno jestli PS4 nebo XONE.....dávám tomu max 2 roky než bude něco nového Citovat
Assassin Odesláno Říjen 12, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2018 Jestli vyjdou nové konzole tak podle zpráv (brát z rezervou) až zima 2020. Obě konzole mají něco do sebe. One X je novější/výkonnější a tišší než Pročko, ale pokud máš doma herní počítač tak Xbox nepotřebuješ, protože na kompu si zahraješ všechny nové exkluzivní hry co na Xbox vyjdou, to u SONY není. Výhoda Pročka alespoň pro mě jsou lepší exkluzivní hry. Takže win-win situace je herní počítač a PS Pro (+ Nintendo Switch) Citovat
Jarda85 Odesláno Říjen 12, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2018 Herní počítač nemám a ani neplánuju. Žádná xbox exklusivní hra mě v rychlosti nenapadá. Hry, co bych hrál na xboxu, jsou i na ps4 a naopak další hry, co mě zajímají, jsou jen pro ps4. Spíš si říkám, jestli už ps4 pro nezestárla natolik, že ty hry oproti xbox one x nebudou na 4k televizi vypadat o tolik hůř (např. Assassin). Citovat
Assassin Odesláno Říjen 12, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2018 Nejlepší by bylo mrknout se na youtube srovnávací videa a udělal si obrázek sám, protože 100 lidí, 100 chutí a každý ti bude předhazovat ten jeho. Ten rozdíl v multiplatformách mezi Pročkem a One X není tak markantní, ano hry vypadají lépe, mají větší rozlišení, lepší stíny ale není to jedna a sto. Mrkni třeba na nové RDR2 video, které bylo (podle Rockstaru) celé nahráno na Pročku RDR2. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 12, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2018 Assasin vypada na pro vyborne. zda bude vypadat lip na xbox one x? pokud mas 55" 4k telku a koukas ze 4 metru je to stejne jedno:) Nez dohrajes vsechny exclusivky tak si na xbox nespomenes:) Citovat
rkolarik Odesláno Říjen 12, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2018 Já přešel z PS4 an PS4 Pro min měsíc a nelituju. Popravdě jsme ani nečekal, že to bude o tolik lepší. Bylo hodně diskusí, že to není moc rozdíl a že to nemá význam. Ale je to pecka, mám 4k TV 50" koukam na to z cca 2,5 metru a je to nádhera. tofi reagoval na 1 Citovat
captforest Odesláno Říjen 16, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2018 Taky jsem presel z klasicke 4 na Procko. Mam sice 1080p televizi, ale i tak vidim rozdil, hlavne ale v plynulosti - jak her, tak ui (rychlejsi nacitani storu atd). Jinak jestli koupit Pro nebo One X (nebo cekat na novou generaci), tak jde hlavne o hry. To je prece ucel konzoli. Ano, X je vykonnejsi, a hry na nem proste bezi a vypadaji lip (jak exkluzivni, tak multiplatformovky). To je proste fakt. Ja mam i herni pc, takze Pro mam hlavne na exkluzivitky. Ale obcas na nem hraju i multiplatformovky, je to takove pohodlnejsi nez na pc a hru si i vic uziju. Takze pokud nemas nic a pocitac neplanujes, tak kup xbox i pro Za cenu zakladniho herniho pc sezenes obe konzole. tofi a Assassin reagoval na 2 Citovat
tofi Odesláno Říjen 17, 2018 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2018 Ja jsem rovnez presel na Pro z PS4 stejne jako jsem presel na XoX z XoS, na PC nehraji uz nic, takze ivestuji obcas a jen do konzoli. Obe jsem sehnal kdyz byly zrovna v akci, TV mam plazmu 1080p a nebot koukam z 2m tak rozliseni bych nerozeznal od 4k, ale jde mi prevazne o textury a plynulost, a na Pro vse vypada vyrazne lip a plynuleji, takze ano, urcite se pro vyplati podle me. Jinak tady prikladam graf, kdy lidske oko rozezna rozliseni 4k od 1080p, podle vzdalenosti od TV a podle uhlopricky TV: Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.