Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2018 Diablo III: Eternal Collection vyjde oficiálně již tento pátek (pro uživatele CFW již dneska :)), vytvářím tedy debatu na toto téma Za mě, nicméně, naprosto solidní port. Naposledy jsem hrál na PS4 a graficky je to - dle mého názoru - prakticky totožné, 60FPS si hra drží prakticky nepřetržitě. Je to bomba, podporuje to lokální split-screen na čtyřech joy-conech (vyzkoušeno) a mít Diablo na cesty je k nezaplacení Co na něj říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamba Odesláno Říjen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2018 Také testují v handlend módu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamba Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 Jde ti pokračovat po dokončení chapter 1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 29, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 Osobně jsem ještě první akt na Switchi neprojel, ale pak dám určitě vědět - v čem konkrétně máš problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Tak já už taky testuju Musim říct že bomba. Na PC to sice nemá ale oproti playstation verzi mnohem lepší. Do práce k nezaplacení . Nevíte jak získat Ganondorfuv skin ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamba Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Po dokončení chapter jedna vyhodí tabulku odkazující na e-shop a znemožní pokračovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 8, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych prošel první akt - při snaze o postup do dalšího aktu mi hra spadla Nicméně vše vyřešeno, měl jsem poškozený instalační soubor - reinstalace zabrala a už jedu druhý akt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Listopad 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2018 Jak to funguje v D3 s guildama jak byly na PC? Máte někdo tušení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kharel Odesláno Listopad 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2018 Cau, pro mne totalne uzasne ted to drtim porad Zkouseli jste nekdo online multiplayer? Me to zatim s nikym nespojilo, ale je fakt, ze moc nevim jak na to, vybral jsem Adventure mode a pak uroven tornmentu. No a ja jsem si zalozil normalniho hrdinu a ne season hero, tak to muze byt taky to.. Nedame neco dohromady, pres "prateleni" na Nintendu? Muj kod je SW-3650-3134-6726 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Listopad 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2018 Jsem si te pridal tak uvidime. No ja mam zase spise seasson charakter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kharel Odesláno Listopad 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2018 Super. Jo, nakonec jsem zalozil seasonal a do noci drtil s nejakyma typkama. Trosku mi chybi chat na komunikovani, ale tak da se to zvladnout vzhledem k tomu, ze to jsou cizi lidi a zatim celkem jednoduche :) Musim rict, ze solo hra je uzasna, ale multiplayer, to je masakt jak se patri! Uplne nejlepsi. Jsem zvedav kolik to pozere dat, kdyz to budu drtit pres mobilni data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Prosinec 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2018 Ma uz nekdo ten specialni Zelda set? A jake mate dps? Po delsi dobe co jsem to hral na pc jsem byl schopny dat kouzelnika na 1 050 000 DPS :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 26, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2018 Zelda set mám, ale osobně ho nenosím - je to jen designová záležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Prosinec 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2018 Jo to jo Ale mam dotaz taky se vam to seka? Prijde mi ze to switch trosku nezvlada :-D Staci abych byl sam v GR 46 a kdyz toho tam je hodne tak to je zpomalene/seka se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kharel Odesláno Leden 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2019 sirThomas, me se to sekalo jen par krat a to byli v parte dva Witch Doctori s pety, necro s temi svymi pety a pak pak jeste nekdo, kdo kouzly zababral celou obrazovku, ale jinak je to na pohodu :) Mate nekdo nejake tipy ohledne shaneni primals? Nekteri lidi toho maji hromady, celkem me padly asi 4 a vsechno absolutne nepouzitelne, tak me zajima, jak to kdo resi. Reforge a rare upgrade se mi nepodarila ziskat ani jedna a to jsem tam nechal tolik materialu, ze uz ani nemam chut to zkouset znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirThomas Odesláno Leden 7, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2019 Mně se to stalo i když jsem sám sólo s kouzelníkem probíhal GR 43 stačilo pár spelů co během pár sekund zrušily všechno co mi stálo v cestě a byl problém :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRooo1 Odesláno Listopad 23, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2020 Zdravim, jedu diablo 3 na switchi a jak jsem přeskočil lvl 40 tak jak sem šel rift, tak jen co došla trošku větší skupina ať s deamon hunterem tak s jinými hrdiny začalo brutální sekání. nepřítele me mydlí co to jde bez seku, ale já nemůžu normálně útočit. moje postava je tak zasekaná, že nevím co s tím. máte někdo podobné zkušenosti a nebo víte někdo jak to vyřešit, aby to jelo normál ? díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kharel Odesláno Prosinec 1, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2020 Nazdar MaRooo1, D3 jsem hral 500+ hodin. Sekani bylo spise vyjimecne a to v situaci, kdy se v parte sesli lidi s postavami s pety, nebo vice postav s efekty kouzel pres celou obrazovku. To je k vykonu switche. Druha vec je, kdyz hrajes s nekym kdo je na druhe strane sveta a tak to nestiha internetove pripojeni (at uz na tve, nebo hostitelove strane), postava se postupne zasekava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.