Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Diablo III: Eternal Collection


spenat

Recommended Posts

  • Junior Moderators

Diablo III: Eternal Collection vyjde oficiálně již tento pátek (pro uživatele CFW již dneska :)), vytvářím tedy debatu na toto téma :)

Za mě, nicméně, naprosto solidní port. Naposledy jsem hrál na PS4 a graficky je to - dle mého názoru - prakticky totožné, 60FPS si hra drží prakticky nepřetržitě. Je to bomba, podporuje to lokální split-screen na čtyřech joy-conech (vyzkoušeno) a mít Diablo na cesty je k nezaplacení :)

Co na něj říkáte? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • Junior Moderators

Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych prošel první akt - při snaze o postup do dalšího aktu mi hra spadla :D Nicméně vše vyřešeno, měl jsem poškozený instalační soubor - reinstalace zabrala a už jedu druhý akt :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau, pro mne totalne uzasne :) ted to drtim porad :)

Zkouseli jste nekdo online multiplayer? Me to zatim s nikym nespojilo, ale je fakt, ze moc nevim jak na to, vybral jsem Adventure mode a pak uroven tornmentu. No a ja jsem si zalozil normalniho hrdinu a ne season hero, tak to muze byt taky to..
Nedame neco dohromady, pres "prateleni" na Nintendu?

 

Muj kod je SW-3650-3134-6726

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super. Jo, nakonec jsem zalozil seasonal a do noci drtil s nejakyma typkama. Trosku mi chybi chat na komunikovani, ale tak da se to zvladnout vzhledem k tomu, ze to jsou cizi lidi a zatim celkem jednoduche :)

Musim rict, ze solo hra je uzasna, ale multiplayer, to je masakt jak se patri! Uplne nejlepsi. Jsem zvedav kolik to pozere dat, kdyz to budu drtit pres mobilni data.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

sirThomas, me se to sekalo jen par krat a to byli v parte dva Witch Doctori s pety, necro s temi svymi pety a pak pak jeste nekdo, kdo kouzly zababral celou obrazovku, ale jinak je to na pohodu :)

Mate nekdo nejake tipy ohledne shaneni primals? Nekteri lidi toho maji hromady, celkem me padly asi 4 a vsechno absolutne nepouzitelne, tak me zajima, jak to kdo resi. Reforge a rare upgrade se mi nepodarila ziskat ani jedna a to jsem tam nechal tolik materialu, ze uz ani nemam chut to zkouset znova.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Zdravim,

jedu diablo 3 na switchi a jak jsem přeskočil lvl 40 tak jak sem šel rift, tak jen co došla trošku větší skupina ať s deamon hunterem tak s jinými hrdiny začalo brutální sekání. nepřítele me mydlí co to jde bez seku, ale já nemůžu normálně útočit. moje postava je tak zasekaná, že nevím co s tím.

 

máte někdo podobné zkušenosti a nebo víte někdo jak to vyřešit, aby to jelo normál ? díky za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar MaRooo1,

D3 jsem hral 500+ hodin. Sekani bylo spise vyjimecne a to v situaci, kdy se v parte sesli lidi s postavami s pety, nebo vice postav s efekty kouzel pres celou obrazovku. To je k vykonu switche. Druha vec je, kdyz hrajes s nekym kdo je na druhe strane sveta a tak to nestiha internetove pripojeni (at uz na tve, nebo hostitelove strane), postava se postupne zasekava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu