Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

Diablo III: Eternal Collection vyjde oficiálně již tento pátek (pro uživatele CFW již dneska :)), vytvářím tedy debatu na toto téma :)

Za mě, nicméně, naprosto solidní port. Naposledy jsem hrál na PS4 a graficky je to - dle mého názoru - prakticky totožné, 60FPS si hra drží prakticky nepřetržitě. Je to bomba, podporuje to lokální split-screen na čtyřech joy-conech (vyzkoušeno) a mít Diablo na cesty je k nezaplacení :)

Co na něj říkáte? :)

• 2 weeks later...
Odesláno

Cau, pro mne totalne uzasne :) ted to drtim porad :)

Zkouseli jste nekdo online multiplayer? Me to zatim s nikym nespojilo, ale je fakt, ze moc nevim jak na to, vybral jsem Adventure mode a pak uroven tornmentu. No a ja jsem si zalozil normalniho hrdinu a ne season hero, tak to muze byt taky to..
Nedame neco dohromady, pres "prateleni" na Nintendu?

Muj kod je SW-3650-3134-6726

Odesláno

Super. Jo, nakonec jsem zalozil seasonal a do noci drtil s nejakyma typkama. Trosku mi chybi chat na komunikovani, ale tak da se to zvladnout vzhledem k tomu, ze to jsou cizi lidi a zatim celkem jednoduche :)

Musim rict, ze solo hra je uzasna, ale multiplayer, to je masakt jak se patri! Uplne nejlepsi. Jsem zvedav kolik to pozere dat, kdyz to budu drtit pres mobilni data.

• 1 month later...
Odesláno

sirThomas, me se to sekalo jen par krat a to byli v parte dva Witch Doctori s pety, necro s temi svymi pety a pak pak jeste nekdo, kdo kouzly zababral celou obrazovku, ale jinak je to na pohodu :)

Mate nekdo nejake tipy ohledne shaneni primals? Nekteri lidi toho maji hromady, celkem me padly asi 4 a vsechno absolutne nepouzitelne, tak me zajima, jak to kdo resi. Reforge a rare upgrade se mi nepodarila ziskat ani jedna a to jsem tam nechal tolik materialu, ze uz ani nemam chut to zkouset znova.

• 1 year later...
Odesláno

Zdravim,

jedu diablo 3 na switchi a jak jsem přeskočil lvl 40 tak jak sem šel rift, tak jen co došla trošku větší skupina ať s deamon hunterem tak s jinými hrdiny začalo brutální sekání. nepřítele me mydlí co to jde bez seku, ale já nemůžu normálně útočit. moje postava je tak zasekaná, že nevím co s tím.

máte někdo podobné zkušenosti a nebo víte někdo jak to vyřešit, aby to jelo normál ? díky za radu

Odesláno

Nazdar MaRooo1,

D3 jsem hral 500+ hodin. Sekani bylo spise vyjimecne a to v situaci, kdy se v parte sesli lidi s postavami s pety, nebo vice postav s efekty kouzel pres celou obrazovku. To je k vykonu switche. Druha vec je, kdyz hrajes s nekym kdo je na druhe strane sveta a tak to nestiha internetove pripojeni (at uz na tve, nebo hostitelove strane), postava se postupne zasekava.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu