Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 29, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 Tak tohle vsechno bude v PS Classic. Co na to rikate? pav.libal a Hermik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 rikam na to, ze to pujde mimo me, vim sam dobře, jak me pulka tech her uz tehdy, když mi bylo 6, nebavila a druhou pulku nemam zajem hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 29, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 Dekujeme za kvalitni nazor eRik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 Tos musel mit detstvi na sypača Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 Tak z toho znám tak 3 hry nejsem hráč na PS tak že to hrát nebudu jelikož mi ten ovladač nesedi Škoda že Microsoft neudělá něco podobného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 29, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 Je cas to napravit a doplnit si herni vzdelani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 Dávno předobjednáno a MS něco takového neudělá, bo mu jaksi chybí ony klasické a legendární PRONADpecky eRik a Hermik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 @Mandaz Já ti dam pronadhry kdyby k tomu PlayStajšnu dávali normalni ovladač tak aj na plajku hraju ale takhle ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 To bola doba... nechodil som do školy ked som mal mgs 1 ale toho residenta by som si teda kupil ten mi ušiel aj persona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 A to je opravdu všechno? Kde je Crash?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.