orgasmic Odesláno Listopad 6, 2018 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2018 Ahoj, chtel bych se zeptat. Kdyz koupim hry na Xbox One X, tak v krabicove verzi je nejake BD medium se hrou nebo se musi vse sosat z netu? dekuji Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 6, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2018 Je tam BD medium. stejne, ale se sosa nejakej patch nebo 4k update v pripade one x. takze sosani se nevyhnes Citovat
0 Kamel Odesláno Listopad 7, 2018 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2018 Záleží co to je za hru a kdy byla vydaná. Pokud kupuješ krabicovku, tak máš vždy BD disk a z něho sosáš data + samozřejmě nějaký ten update, jelikož hry jsou na tom po vydání tak jak jsou. V případě starších her, které dostaly vylepšené textury a rozlišení na Xbox One X tak dodatečně stahuješ 4K patch, ten mívá od 10 do 100 GB :D. Citovat
0 kremilek10 Odesláno Listopad 11, 2018 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2018 Ja bych tady doplnil to, z ceho jsem byl prekvapeny. Koupil jsem XOX bundle forza. Byl jsem hoodne prekvapeny, ze se jednalo o elektronickou licenci, nikoliv krabicova alias DVD verze. Cili clovek to koupi, tesi se a pak ceka X desitek hodin, nez se to stahne Citovat
Otázka
orgasmic
Ahoj, chtel bych se zeptat. Kdyz koupim hry na Xbox One X, tak v krabicove verzi je nejake BD medium se hrou nebo se musi vse sosat z netu?
dekuji
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.