orgasmic Odesláno Listopad 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2018 Ahoj, chtel bych se zeptat. Kdyz koupim hry na Xbox One X, tak v krabicove verzi je nejake BD medium se hrou nebo se musi vse sosat z netu? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 6, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2018 Je tam BD medium. stejne, ale se sosa nejakej patch nebo 4k update v pripade one x. takze sosani se nevyhnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Listopad 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2018 Záleží co to je za hru a kdy byla vydaná. Pokud kupuješ krabicovku, tak máš vždy BD disk a z něho sosáš data + samozřejmě nějaký ten update, jelikož hry jsou na tom po vydání tak jak jsou. V případě starších her, které dostaly vylepšené textury a rozlišení na Xbox One X tak dodatečně stahuješ 4K patch, ten mívá od 10 do 100 GB :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kremilek10 Odesláno Listopad 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2018 Ja bych tady doplnil to, z ceho jsem byl prekvapeny. Koupil jsem XOX bundle forza. Byl jsem hoodne prekvapeny, ze se jednalo o elektronickou licenci, nikoliv krabicova alias DVD verze. Cili clovek to koupi, tesi se a pak ceka X desitek hodin, nez se to stahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
orgasmic
Ahoj, chtel bych se zeptat. Kdyz koupim hry na Xbox One X, tak v krabicove verzi je nejake BD medium se hrou nebo se musi vse sosat z netu?
dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.