Hanysek.h Odesláno Listopad 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 Ahoj, nejste prosím někdo ochotnej udělat návod na offline update přes ChoiDujourNX na verzi 6.? s odkazem kde co stáhnout a co zmáčknout? Pro takový lamy jako jsem já;-) Diky Hanysek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 21, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 Ahoj, Mrkni na tohle video (od času 05:34): Firmware si musíš sehnat sám, ale po chvilce hledání jej najdeš, pak ho stačí rozbalit kamkoliv na interní paměť Switche a nainstalovat podle návodu. Pokud bys potřeboval, psaný návod klidně udělám, jen to nebude hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Listopad 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2018 Mohl by si mi poslat do pm odkaz na v. 6.1.0? Ať hledám, jak hledám, nemůžu dohledat. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek.h Odesláno Listopad 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2018 Já už to mám aktualizované. Vše potřebné je zde: https://team-xecuter.com/forums/threads/154987-How-to-Update-Firmware-on-a-Banned-Nintendo-Switch Návod je perfektně přehledný.To musí zvládnout každý a funkčnost potvrzuji. Mam verzi 6.1.0 Hanysek mephis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Prosinec 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2018 Když vytvořím služku Firmware tak ChoiDujourNX jí vidi jako soubor a ne složku kterou mohu vybrat a potvrdit. Nějaká rada jak to zpravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 27, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2018 Máš stažený FW rozbalený na kartě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Prosinec 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2018 Tak už ok vytvořil jsem složky ve win a ne v macOS a již vše bylo vidět normálně. Nechápu , ale pomohlo to. Nainstalovaná verze 6.2.0 a šlape na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.