Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přenášení her


pulli20

Otázka

Ahoj mám dotaz ohledně hraní her na dvou ruzných xboxech. Předem upozornuji že s konzolemi nemám vůbec zadnou zkušenost ale pro radost deti jsem ji zakoupil.

Nyní otázka.....mám xbox s pevným diskem na kterém je nahráno cca 100 her (konzole má flash) nyní když si do rodiny koupíme druhy xbpx, který nemá velký pevný disky ale má také flash budeme si moci ty hry z první konzole stáhnout třeba na externí disk který poté připojíme k druhé konzoly a ty hry pojedou?

Díky za odpovědi případně nápady jak to zprovoznit dík.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Je rozdíl flash , nebo rgh, ale myslíš asi rgh, při flashi musíš vždy nainstalovat hru z dvd a při hraní ji mít v mechanice, kopírování her na externí disk z jedné konzole na druhou pokud vím, možné není i když máš úpravu rgh, není to tak, že bys to jednoduše překopíroval, konzole xbox 360 samotná podporuje instalaci her jak na interní tak i na externí disk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky za odpověď a ještě se zeptám mám i pár originál dvd s hrama. Bohužel nějaké jsou už ve stavu kdy se po chvilce seknou (jsou dosti poškrábané) je nějaká možnost udělat přesnou kopii dvd aby ta kopie jela v xboxu? Dvouvrstvou vypalovačku mám je k tomu třeba nějaký speciální soft určitě ty DVD budou mít nějakou ochrnu proti kopírování.... díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu