nepster Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Tento způsob kupování her na půl bohužel není stejný jako na PS3 (viz. Co je to Slot psn her...) - doporučuji přečíst jako první. Jak to funguje: Jen na jedné konzoli lze však tento účet nastavit jako Primární account: Jen pokud je účet se zakoupenou hrou nastaven jako primární, je možné tuto hru hrát po přepnutí na Vašem hlavním účtu Na ostatních konzolích lze tato hra hrát pouze na účtu, ze kterého byla koupena (sekundární) - nenačítají se Vám tak trofeje atd. na Váš hlavní účet. Hlavní problém je tedy v tom, že pouze jeden z hráčů (primární účet) může zakoupenou hru hrát po přepnutí na svém hlavním účtu a ostatní pouze na tom sekundárním. Jsou tedy celkem v nevýhodě. Rozumným řešením může být asi jen nižší cena, právě pro toho "znevýhodněného" (sekundárního) účtu. Můžete aktivovat systém jako svůj primární systém PS4™ a to pomocí svého účtu Sony Entertainment Network. Po aktivování systému lze provést následující činnosti. Jakákoliv osoba používající váš primární systém PS4™ může využívat aplikace vámi zakoupené v obchodu PlayStation®Store. Jakákoliv osoba používající váš primární systém PS4™ může využívat různé výhody, pokud si zakoupíte předplatné služby PlayStation®Plus. Předobjednaný obsah si můžete automaticky stáhnout do systému PS4™, stejně jako obsah zakoupený v obchodě PlayStation®App. Prostřednictvím Internetu můžete spojit systém PS4™ ze systému PS Vita a to pomocí funkce Remote Play (Vzdálené přehrávání). Jakákoliv osoba používající váš primární systém PS4™ může využívat vámi zakoupená témata v obchodu PlayStation®Store. Můžete aktivovat pouze 1 systém PS4™ na jeden účet. Pokud uživatel aktivuje systém se svým vlastním účtem, ostatní uživatelé systému mohou používat aplikace a užívat některých výhod PlayStation®Plus daného účtu, i když tento uživatel není přihlášen. Chcete-li využívat určité výhody služby PlayStation®Plus, musíte si tuto službu předplatit. Podrobnosti naleznete na webových stránkách určených pro vaší zemi nebo region. zdroj: manuals.playstation.net Aktivace a deaktivace: Aktivace a deaktivace účtu: Aktivace systému Při prvním přihlášení ke službě PlayStation™Network zvolíte, zda chcete aktivovat systém. Chcete-li aktivovat systém po prvním přihlášení, vyberte možnost [PlayStation™Network/Account Management] [správa služby/účtu PlayStation™Network] > [Activate as Your Primary PS4] [Aktivovat jako hlavní systém PS4] > [Activate] [Aktivovat]. Deaktivace systému V aktivovaném systému PS4™ vyberte možnost [PlayStation™Network/Account Management] [správa služby/účtu PlayStation™Network] > [Activate as Your Primary PS4] [Aktivovat jako hlavní systém PS4] > [Deactivate] [Deaktivovat]. Podrobnější informace zde. Jak platit na PS Store: Položky ze Store se dají platit těmito způsoby: Klasicky kartou, stejně jako všude jinde. Pro potvrzení je potřeba heslo (přihlášení). Financování z předem nabité peněženky - Jak nabít peněženku: Potřeba platební karty Po přihlášení na account.sonyentertainmentnetwork.comje nutné v nastavení účtu zadat údaje o platební kartě a následně vybrat částku, kterou chceme do peněženky vložit Částky: 150, 300, 450, 900, 1500, 3000 nebo 4000 Kč Peněženku lze také dobít pomocí PayPalu (jen dobít, nelze tak přímo platit) a to pouze na US účtech [*]Kompletní správa a nastavení účtu včetně informací o platbě: account.sonyentertainmentnetwork.com Nový topic založen na základě odlišnosti kupování slotů her na PS3 x PS4. Vycházím z mých dosavadních znalostí získaných zde na fóru a jinde na internetu. Omlouvám se za případné chybné či neúplné informace. Vše samozřejmě na základě nejen Vašich komentářů doplním a upravím. Dotazy na toto téma směřujte do tohoto topicu. Stejně tak i své nabídky/poptávky slotů vypisujte zde. Další odkazy: Co je to Slot PSN her... Cenové akce týkající se PS4 PlayStation®Plus PS4 hry zdarma ↓ Hit the Thanks button, if this helped you) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 koupim napul fifu 14 ale jen jako master majitel:)koupil bych to asi na us uctu je to levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 (upraveno) Zdárec chlapy, jelikož jsem toto u ps3 nevyužíval tak mám v tom guláš. Je nějaký rozdíl mezi Master a Primárním účtem?? vždyt je to stejné ne?? Teda pokud tomu rozumím dobře - založí se nový učet na US store, přes kreditku dobiju prachy na učet páč samo v US store nefunguje cz kreditka, hra se koupí. Ten co chce trofeje hru stáhne přes US učet a přepne se na svůj učet co má tady a bude pařit a ten druhej aby mohl hrát musí být lognutej na US učet ale nesmí si ho dát v psku jako primární. Soráč za lama dotaz . Dík Upraveno Prosinec 22, 2013 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Primárním účtem jsem označil účet, který máš do teď, hraješ na něm a získalváš na něj trofeje - prostě tvůj osobní, hlavní účet. Master účtem se rozumí psn účet, který máš na dané konzoli nastavený jako Master - hlavní účet na té konzoli. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk PRO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 (upraveno) Primárním účtem jsem označil účet, který máš do teď, hraješ na něm a získalváš na něj trofeje - prostě tvůj osobní, hlavní účet. Master účtem se rozumí psn účet, který máš na dané konzoli nastavený jako Master - hlavní účet na té konzoli. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk PRO Jop už chápu. dík. Tj pokud by někdo hledal někoho na koupi tak u mně není problém a nějaké trofeje jsou mi ukradené. Sice už mám většinu mmt pecek zakoupené /Killzone,AC4,NFS rivals/ tak klído bych šel do bf4/fifa14 a do budoucna dalších... Upraveno Prosinec 23, 2013 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Skvely thread diky Uz na PS3 jsme byly v 5ti a domlouvali se na hrach .) Ted se aspon vyznam v tom jak to chodi na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Ja bych do toho sel, trofeje me nezajimaji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Koupil bych napul Fifu na ps4,ale chci primarni ucet :),kdyby nekdo chtel,pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 me by zajimalo jestli muzou dva hrat na uctu kde se to koupilo najednou Diky za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 na jeden účet nemůžeš být zároveň přihlášený na vícekrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Skoda myslel jsem ze zalozim neco jako mega ucet a prodaval bych tady clenstvi diky za rychlou odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Nevite nekdo, jestli FIFA 14 z US Storu obsahuje cestinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 tak jelikož i krabicová verze neobsahuje češtinu tak pochybuju že na us účtě bude čeština Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Ale obsahuje...a uz to nekdo nekde psal,ze cestinu ma...boze...ty jsi fifu nikdy nehrál,hrajes hry na trofeje 24/7,tak nedelej chytreho....asi jako tvůj zvastze killzone ma 3h kampan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 :) nekdo nekde psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Kolik lidi tedy muze sdilet nejaky obsah na PS4? Ze by jsme se nejak domluvili? Me treba o trofeje nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Teoreticky neomezene,ale jen 1 ucet je primarni a kdyz chce hrat druhy kluk,tak musi byt na tom uctu online... kdybys chtel,vezmu s tebou bf4 na ps3 s tim,ze bysme koupili i prechod na ps4 na pul...425+135 na jednoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Kolik lidi tedy muze sdilet nejaky obsah na PS4? Ze by jsme se nejak domluvili? Me treba o trofeje nejde... Teoreticky je ten počet neomezený. Problém je ale v tom, že pouze jeden může ten účet na své konzoli nastavit jako Master a tudíž hrát tu hru na svém účtu a získávat tak trofeje. Druhý musí hrát na tom, kde je ta hra zakoupená a nebude tak na svůj účet získávat trofeje, ale pouze na tento. Tento slot by mohlo vlastnit více lidí, ale hrát by to mohl vždy jen jeden (+ ten co má ten master účet). Nemůžeš být na jeden účet zárovň přihlášený na více konzolích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Tudiz by se slo ale domluvit u her ktere nemaji multak a chceme si je zahrat jen kvuli singlu na poradi a pak si je mezi sebou proste "popucovat". Ja treba chci spousty her na singl a nevadi si me pockat treba 2-3 tydny nez nekdo hru dohraje. Co vy na to? Kdyz za ni dam treba jen 400 ze?:) Jinak mam KZ, BTF4, Assassins creed BF, Knack, Lego Marvel super heroes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 mam 2 dotazy: 1) zalozil jsem novej PSN ucet kvuli nakupu fify, jak ho nastavim jako Master? 2) s kamosem prave fifu budeme kupovat, pujde online nam oboum? + uvazuji o nakupu AC4:BF, kdo by do toho sel semnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 (upraveno) Sorry kluci za double post, snad mi odpustite :) Chtel jsem udelat nakup z US Storu tim zpusobem, ze prevedu penize na Penezenku pomoci Paypalu, ale pri prevodu to chtelo cislo kreditky, takze to poznalo, ze nemam US kreditku. Takze pokud chapu, tahle moznost tu neni a musim si koupit na Ebay predplacenou kartu? A ta uz mi bude v CR fungovat na US uctu za predpokladu, ze si koupim kartu na US ucet? diky Upraveno Prosinec 25, 2013 uživatelem Marr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 ja bych se rad pridal k tomu co tady navrhuje tool "pujcovani" vypada skvele nemam moc penez tak by se mi to hodilo :) jj kdyz koupis us hru tak ti tady pujde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 tady máš o tom nejaký info http://console-forum.net/tema/163464-us-store-ps4 prostě to kup z amazonu pomocí cz karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 (upraveno) Super, diky. Jeste jeden dotaz, jak ten ucet, na kterym jsem to koupil, nastavim jako Master? // Koupil jsem FIFU na US Store, ale hrat mi jde pouze na tom uctu, na kterym jsem to koupil, na ostatnich mi to napise "Cannot start the application. Olny users who hold a licence for this application can start it", nevite, co s tim? //// Tak uz jsem na to prisel, ale bacha! FIFA14 z US neni v cestine!!! Upraveno Prosinec 26, 2013 uživatelem Marr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Ja bych chtel aktualne koupit Fifu s nekym na pulku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.