Ondatra Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 koupim slot BF4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Na US store je Battlefield 4 za 12$. Nesel by do toho nekdo? mas pm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Kdyby někdo měl možnost koupit Bf4 za 12dollaru na us store a staci mu se♥♥♥♥♥rni, nabizim 8dollaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funn3r Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 koupim slot s Wolfenstein the new order Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martanmares Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Zdarec, neví někdo prosím, jak to je s nakupováním z téhle stránky? http://gamedealdaily.com/playstation-4/playstation-4-downloads/ Jestli je to stejné jako s nákupem přes PSN, tedy že lze koupit hru na půl a mít primární a sekundární účet. Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Koupím sekundární slot na Diablo III: Ultimate Evil Edition PS4. Pište PM. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Až pujde psn chci koupit Bettlefield premiun ed. tak hledam zajemce o sec. slot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vm2014 Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 Koupím sekundární slot na gta v ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GsPiDeR Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 to martanmares: http://www.resellerratings.com/store/Game_Deal_Daily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Nechce někdo sekundární Dragon Age za 400,- ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Ze bych to zkusil? No ale až pojedou servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Mě jdou právě ale tak jak chceš se ozvi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martanmares Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 GsPIDer díky za info, ale už bylo pozdě a hru jsem koupil. Nakonec jsem měl ale dneska ráno redeem code v mailu po tom, co jsem jim včera večer psal co se děje. Teď už stahuju LBP3, ale z tý stránky už bych asi nic nekupoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Prodám primární slot FarCry 4 kupován na CZ store, obsahuje CZ titulky ve hře (možné přepnout do dalších asi 10 jazyků, včetně EN) - cena: 800 kč Budu kupovat The Crew, kdyby měl někdo zájem o sek. slot PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasss15 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 prodám sek. slot The evil within - 300,- / vyměním za sek. Wolfenstein Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Prodám sekundární gta5 450 Kč Wolfa za 350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Prodám primární slot Evil within, cena 300,- Kč primární nebo sekun. NBA 2K15 - cena 450,- Kč / 650,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Smazáno, chyba. Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 koupim watch dogs na primarním slotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Sekundární Dragon Age za 400?- nechce někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Panove chci se zeptat, kdyz prodavate primarni slot davate to i s pristupen na email? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Koupim nba live 15 primarni slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) Prodám primární slot na FC4 ( Z us store), nebo výměna (klidně za sekundární + doplatek) Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem Rustli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 (upraveno) Prodám primární slot FarCry 4 kupován na CZ store, obsahuje CZ titulky - 700 kč Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem Lazyman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punkton Odesláno Prosinec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2014 Môžete mi objasniť jednu vec? Ja som teraz kupoval Far Cry 4 slot cez ebay od jedného chlápíka. Poslal mi prihlasovacie údaje na účet, ja som ho musel nastaviť ako primárny (aby som mohol hrať aj na mojom účte) a stiahnuť hru. Má to len jeden ,,zádrhel", že to nemôžem stiahnuť znova, proste môžem to stiahnuť iba raz a ak to vymažem, tak už to viacej nestiahnem (čo mi pri tejto hre nevadí, nechystám sa ju vymazať :) ) . Účet, ktorý mi poslal si musím nechať tiež, inak by som tiež prišiel o hru, ale keďže on už zmenil heslo, tak sa do PSN na tom účte už nedostanem. No hra mi stále normálne ide na mojom účte. Môžem zbierať trofeje a vraj (to som ešte neskúšal, lebo nemám PS+) aj hrať multiplayer. A teraz mi povedzte, ako to robí? :) Lebo sa mi to zdá celkom šikovné :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.