vm2014 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Koupim Nba 2k14 klidne se♥♥♥♥♥rni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 NBA 2K15 - prodám buďto prim./sek. = 500/350Koupím: sek. Driveclub Stále na prodej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vm2014 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Koupim Nba 2k14 a shadow or mordor primární nebo sek. slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 (upraveno) Prodám primární tomb raider nebo vyměnim za něco .Cena 340,- Zamluveno Upraveno Leden 10, 2015 uživatelem teedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Prodám/vyměním Thief a Murdered Soul Suspect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyl Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Koupím battlefield 4 a nhl 15 cz pouze primární slot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honanek699 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 koupim Just dance klidne sec slot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Far cry primární koupím,nebo můžu nabídnout výměnou Assassin's Creed black Flag disc komplet balení 100% stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) Prodám Primár na Styx Master of Shadows 200,-Kč prodáno Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 Prodám / vyměním Lords of the Fallen, Thief, Murdered Soul Suspect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2015 (upraveno) prodam se,k,u,n,d,a,r,n,i ucet na call of duty advanced warfare za 400,-/nebo vymena sleva 400,- zamluveno duffy Upraveno Leden 12, 2015 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 koupím NHL 15, možná bych vzal i sek.účet 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazito Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Koupim The last of us (cz) nejlepe primar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasss15 Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 koupím Wolfa primár./sek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turnik Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Ahoj koupil bych se♥♥♥♥♥rni sloty na nba2k15 nebo nhl15 diky za nabidky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny7 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Vzal bych s tebou NHL. Máš PM:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 (upraveno) Na PS store v acacia Driveclub za 689 kč, někdo se mnou na koupi? Rozdělení já primár za 389 kč, sekundární za 300 kč, vše zařídím, udělám účet, koupím, nastavím 14 denní free trial na svou druhou debetku aby šla hra koupit za tuto cenu. Jinak ještě se poptám adminů, nešlo by tento topic promazat a nechat tu opravdu jen nabídku/poptávku a na diskuse ohledně slotů založit vedlejší topic, aby to bylo přehlednější? EDIT: PRODÁNO Upraveno Leden 14, 2015 uživatelem Lazyman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Na PS store v acacia Driveclub za 689 kč, někdo se mnou na koupi? Rozdělení já primár za 389 kč, sekundární za 300 kč, vše zařídím, udělám účet, koupím, nastavím 14 denní free trial na svou druhou debetku aby šla hra koupit za tuto cenu.Jinak ještě se poptám adminů, nešlo by tento topic promazat a nechat tu opravdu jen nabídku/poptávku a na diskuse ohledně slotů založit vedlejší topic, aby to bylo přehlednější? udelal bych to jeste jinak, chce to nejakou podsekci,ktera bude fungovat uplne stejne jako bazar ale jenom na sloty,kazdej si zalozi svoji nabidku nebo poptavku, a po uzavreni obchodu uzamkne tema, todle je na p.i.c.u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turnik Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 taky jsem pro zalozeni neceho jako bazar na sloty....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 udelal bych to jeste jinak, chce to nejakou podsekci,ktera bude fungovat uplne stejne jako bazar ale jenom na sloty,kazdej si zalozi svoji nabidku nebo poptavku, a po uzavreni obchodu uzamkne tema, todle je na p.i.c.u Takhle by to bylo ještě lepší, bylo by krásně vidět, kdo co prodal, kdo co stále má apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Prodám nebo vyměním Thief a Murdered Soul Suspect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Potřebuju poradit když jsem založil novej účet (sub) tak se přihlásim do ps store ale mám tam pouze hry pro malé děti. Jak můžu aktivovat ostatní. Nikdy jsem to nenašel dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 Potřebuju poradit když jsem založil novej účet (sub) tak se přihlásim do ps store ale mám tam pouze hry pro malé děti. Jak můžu aktivovat ostatní. Nikdy jsem to nenašel dík sub ucet , je pro deti ,s omezenim veku atd..(aspon myslim teda) outlast asi nestahnes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2015 sub ucet , je pro deti ,s omezenim veku atd..(aspon myslim teda) outlast asi nestahnes :) přesně , pro mláďátka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 (upraveno) stále bych koupil primální slot na fifu 15 ,diablo 3 nebo fc4 Upraveno Leden 15, 2015 uživatelem RakovinaRohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.