jekyl Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Tento mě okradl o 400kč, peníze jsem mu ochotně poslal a údaje na účet nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Ano rad bych prodal ucty ktere jsem si koupil dale nevim co ja na tom spatneho bohuzel to ted neni mozne protoze vsechny ucty ma ormus !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajda Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Myslel jsem si, že to píše jeden a ten samý z druhého účtu, ale ty jsi snad ještě větší exot než ten bumtiousheart :cheesygrin:. Radek nás zabanuje všechny. :party: No hlavně tebe. Neumíš se zachovat jako chlap a dát věci do pořádku jen samé výmluvy. A kde jinde ti napsat když na maila ani PSN neumíš odpovědět. Po třech týdnech nějaká odezva. Hurá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Když už mě tady umíš špinit, tak napsat zprávu by jsi zvládnout mohl, nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Jen jak tady vyhrotujete polici, me by zajimalo co by dotycny policajtum rekl. Nehlede na to, ze ucty se spravne prodavat nemaji a skoda neni 5000 kolego :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyl Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Po domluvě jsme se dohodli, ze mi peníze pošle zpět, tak jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Neni to nad 5000 ale predvolaj si ho bude muset sepsat protokol a tak dale a pripadne dostane pokutu a nahradu skody coz me uplne staci psal jsem mu at me teda vrati muj ucet co jsem mu dal kdyz on uz svoje ma a zmenil si hesla psal me at si jdu kam chci ze me muj ucet zpatky neda takze asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 To je přece jasné, řekl by jim ať mě zabanujou i s mou PS4řkou :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 To je přece jasné, řekl by jim ať mě zabanujou i s mou PS4řkou :wohow: Okradl si me o ucet ty svuj mas zpatky a muj me vratit nechces takze si me okradl dolozim to Pmkama udaje na tebe mam takze to neni problem . nevim proc by si mel mit muj ucet kdyz svoje oba ucty mas zpatky chces me proste okrast jinak to nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 To mate tak kdyz porad kseftujete s uctama, dobre vam tak :) Chcete useteit a ve finale brecite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 tohle bude za 12 bodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 To je přece jasné, řekl by jim ať mě zabanujou i s mou PS4řkou :wohow: Jednoducha otazka proc me nechces vratit muj ucet kdyz svoje ucty mas zpatky a chces me teda tim padem okrast ? kdyz ses tak poctivej a ferovej proc me muj ucet nevratis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Jistě, uživatel jekyl tě evidentně taky podvedl. Být tebou tak radši mlčím. Jinak se ještě jednou omlouvám za OT způsobené z části i mojí chybou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Proč? Protože jsi mi změnil heslo od dvou mých účtů, neposlal jsi mi 300,- Kč a týden jsi mě ignoroval do té doby, než jsem si hesla změnil zpět. Potom jsi byl strašně aktivní a chrlil kolem sebe bany, PROTO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Proč? Protože jsi mi změnil heslo od dvou mých účtů, neposlal jsi mi 300,- Kč a týden jsi mě ignoroval do té doby, než jsem si hesla změnil zpět. Potom jsi byl strašně aktivní a chrlil kolem sebe bany, PROTO! Takze me ucet za ktery sem nezpaltil nevratis ? to mluvi jak si ferovej a nejsi zlodej ty svoje oba ucty mas zpatky ja te pozadal tedy at me vratis muj ucet a bude vse vyreseno ne ty proste si ho chces nechas a chces me okrast jednoduche ... zmenil jsem si hesla protoze neslo vubec hrat kdyz se nekdo prihlasoval protoze nekdo prodal ucty vice lidem bohuzel !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Ale.. další story? Já myslel, že jsis je změnil jen pro jistotu a proto, že já je jako primární nepotřebuju.. tak jsem se mýlil, zase změna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 zde mam zpravu od cajdy jak si mu stejny ucet prodal za 250kc ktery si semnou vymenil proto jsem si take zmenil heslo !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 AHa takze na chatu budes psat ze jsem zmenil email a udaje ke hre co jsem ti dal !! dobrej hajzl ulhanej jses .. cajda nema svou hru uz asi 3 tydny ... narki svou hru dostal tak co na chatu lzes !! vrat me moje ufc kdyz svoje hry mas zpatky a nehraj si na chudaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyl Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 A mě údaje s účtem kde je nhl si neposlal proč prosimte?? Ani už netroufám, ze mi peníze vratis. Opravdu takového krypla bych pověsil, doufám v to, ze se ti upeče psko. První můj obchod zde a naletim takovému.. já vůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 A mě údaje s účtem kde je nhl si neposlal proč prosimte?? Ani už netroufám, ze mi peníze vratis. Opravdu takového krypla bych pověsil, doufám v to, ze se ti upeče psko. První můj obchod zde a naletim takovému.. já vůl ty si psal ze udaje na hru uz nechces ze ti mam poslat penize napsal jsem ok zitra ti je poslu ze ted neco resim jak vidis a v pmce jsem ti psal ze jdu na policii tak nevim co tu pises zase neco jineho ucet s hrou si uz nechtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyl Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Já taky už žádnou hru od tebe nechci, jediný co chci abys poslal peníze zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Tady posílám kontakt na bumtiousheart zvaného Radek 1993 https://www.facebook.com/radek.conka?fref=ts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Prestan lhat na chatboxu a vrat me muj ucet ty svoje ucty taky mas nechapu proc me ho nechces vratit !! hrajes si na chudaka ze jsem zmenil nejake udaje a pritom to neni vubec zadna pravda ufc mas aktivovane jako primarni a dokonce mas i se♥♥♥♥♥rni ucet takze me ho vrat a nehraj si na chudaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Přesně tak, mám a za to, jak jsi tady se všemi vyčurával si ho i nechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumtiousheart Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 Ja ? to ty si prodaval ucty vice lidem a ted ses teda pekne ukazal predevsema ze si me ukradl ucet .. zatleskej si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.