pilulkin Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) Podle mě je taky jediný rozumný řešení provozovat účet na půl s nějakým kamarádem. Vytvářet kvůli pár ušetřeným stovkám takovouhle cloudovou šílenost, je nesmysl. Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 me by to nevadilo :) rad bych si zahral nejaky hry co nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2014 Mam na prodej nebo na výměnu sekundární slot na bf4 na ps4. Bf4 s premium účtem. Pište PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 prodam cely ucet na hru AC 4 hra je z us store a bez cz titulku sem jediny majitel zadny sec. slot neni pouzit ,cena 700 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Pokud si koupím hru na sekundárním US účtu a ten pak přepnu jako master tak na svým primárním Cz účtu ji budu moci normálně hrát i online? ( Ps+ mám koupený na CZ účtu) A budu moci po nastavení US acc jako master hrát tuto hru z primárního ( CZ účtu ) a hry co jsem na tento CZ účet stahoval také? Nebo budu muset zase nastavit zpět CZ učet jako master,abych mohl hrát hry na něm stažené? :cheesygrin: snad to někdo pochopí,díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2014 Pokud budeš mít svoji PS4 nastavenou pro oba účty jako primární, tak můžeš hrát hry koupené na těch dvou účtech na libovolném účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Hledam nekoho kdoby mi byl ochotny koupit na amazonu us vouchery v hodnote 30 dolaru. Ja nemohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Pošli prachy koupím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Hledám někoho na kupování her na polovinu.. Pouze ověřené uživatele, můj nick na gamebazaru je Lukasneo , hledám někoho stejně "kvalitního" na nákup her na polovinu. Nejde mě o trofeje, ale o hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 Mam tyto hry: 1. ucet BF4 (PREMIUM US),injustice,just dance,call of duty ghosts,rayman legends,shift 2 2. Ucet Tiny Brains, Sound Shapes, Trine 2, Tombraider, Knack 3- Ucet BF4,NBA 2k14,Thief,Infamous second son,Lego marvel heroes,killzone,Fifa 14,awsomenauts,deadnation Pokud mas zajem nabidni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Ahoj ,mas toho opravdu hodne, vsechno je teda se♥♥♥♥♥rni ucet? Jen se ptam, ty dva negativni komenty mas proc? Sakra chtel bych snad vetsinu:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 mám volný sekundární slot na mgs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 Vzal bych cena?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2014 Mam je protoze lidi jsou retardovany ;) Ano jsou to se♥♥♥♥♥rni ucty mozna az vse dohraju tak to prodam i jako primarni ;) (MGS bych mel taky, ale kdyz sem mel penize tak jeste nebyl na PSN) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 Nekoupil by nekdo na pul InFamous: Second son? :) klidne to koupim, akorat si vezmu primarni slot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 Panther můžeš mě prosím poslat ceny za ty hry do PM? mám jeden problém, pokud bys prodával účet musel bych ho mít jako hlavní, nechci se pak rozčilovat s někým kdo mě odstřihne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 Tak to mozna casem az ty hry dohraju ;) muzu ti ale nabidnout tenhle ucet s Tiny Brains, Sound Shapes, Trine 2, Tombraider, Knack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 (upraveno) já bych chtěl čistě jen trine primární účet Upraveno Březen 24, 2014 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Březen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2014 Ja reagoval na to kdybys ucet prodaval nekomu jinemu, jinak me to nevadi!!! Proto prosim ceny her do PM vyberu si:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Březen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2014 prodam primarni ucet na assasina 4,takze mail atd. u sebe deaktivuji , jeto bez cz titulku z us store cena 700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2014 Nepůjde někdo napůl do thiefa? Na US store je teď v akci za 30$=600kč takže 300 na každého, Já ale chci primární účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Stale hledam spolehlive lidicky na hry na polovinu, se♥♥♥♥♥rni ucet me staci. Luky PS: Valis nepujdem zase do neceho?:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 pokud ti staci sec. slot tak klidne do neceho pujdu mam ,volne assasina 4, fifu 14 a infamous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 FIFA 14 bych bral, :) nebudeš účet doufám pak prodávat:)) Jelikož hledám spolehlivé lidi a nechci o své peníze přijít tím, že bys prodal účet a někdo mě pak odstřihne od sekundárního:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2014 Hledam partaka na Infamous: second son :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.