DavoshO Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Vyměním primár Shadow of Mordor za Until Dawn, Dying Light, Bloodborne. Popřípadě nabídněte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vince Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 (upraveno) Prodam se♥♥♥♥♥r Tomb raider defenitive edition za 160 kč Upraveno Listopad 17, 2015 uživatelem Vince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vince Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 koupim gta v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 (upraveno) stale aktualnisecundar star wars battlefront 600,- plus prodam nfs 2015 primar 750,- No,já zrovna sháním a píšu tady,že chi koupit za 600kč star wars slot:)Tak beru.Začne to běhat od 20 listopadu?Říkám to dobře?Takže jdu do toho..co mám dělat?Naštestí ty mě to řekneš,protože já to dělám poprvé,mám zaplacený plusko na jednom z účtů. Upraveno Listopad 17, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Prodám primár Until Dawn za 400 kč.Dohrál jsem tak posílám dál. Nemá někdo k prodeji GTA V primární účet ? Já koupím ten slot until down.Řekni jak?Pokud to jde za 400kč jdu hned do toho!!Super.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Penize me preved na ucet az prijdou , poslu ti prihlasovaci udaje.je to jednoduche. Pokud mas zajem , tak napis sz a domluvime se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 (upraveno) Akorát mám americkou registraci a tedy mám psko internet na tu americkou registraci,:)doufám,že to nevadí...? Tak napiš a já to hned posílám z banky,ráno to tam máš. Napsal jsem ti SuD ml Budu to takhle dělat už furt a nemusím nikam chodit pro placku. Upraveno Listopad 17, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Prodam/vymenim primar metro 2033 redux cz .Cena 300cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vince Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Prodam se♥♥♥♥♥r Tomb raider defenitive edition za 160 kč Koupim gta v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Prodam se♥♥♥♥♥r Tomb raider defenitive edition za 160 kčKoupim gta v Stačí to napsat jednou a editovat. Nemusíš přece po každém příspěvku znovu přidávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aukro Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 (upraveno) nemusis tady psat stači jednou Upraveno Listopad 17, 2015 uživatelem aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vince Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 jo jde sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggy1468627247 Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 (upraveno) Nabízím: primár - Zaklínač 3 CZ - 450Kč Sháním: primár - Star Wars: Battlefront primár - Fallout 4 Preferuji výměnu! Doplatek z mé strany je samozřejmostí! Upraveno Listopad 17, 2015 uživatelem IggyKure úprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Batman - primar Ac synicate cz - primar COD BO3 - primar Fifa16 bez cz - sekund Nabidnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aukro Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Batman - primarAc synicate cz - primar COD BO3 - primar Fifa16 bez cz - sekund Nabidnete kolik za fifu ? vzal bych ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 prodám primar uncharted 750,- prodáno primar bloodborne 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Listopad 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2015 Resident evil revelations 2 episoda one zdarma na us store.jestli chce nekdo skusit.ale tipuji ze zitra bude zadara i na cz store :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Zdarec, mám na prodej: Diablo III oba sloty zvlášť nebo celý účet na ceně se můžeme domluvit ;) nebo celý účet vyměním za sek_undár Star Wars Battlefront (+doplatek) díky za nabídky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Sháním primár SW Battlefront Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Prodám primaryNFS za 700,- Cod black ops 3 prodano Ahoj,jeste je k prodeji NfS ? Pokud ano tak ji vezmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Zdarec, mám na prodej:Diablo III oba sloty zvlášť nebo celý účet na ceně se můžeme domluvit ;) nebo celý účet vyměním za sek_undár Star Wars Battlefront (+doplatek) díky za nabídky Pozor na tohoto člověka, Diablo 3 je kradené! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 (upraveno) Upozorňuji na uživatele Radek Čonka - používá nick "aukro". Profil -> http://console-forum.net/uzivatel/76362-aukro Jinak seznam jeho přezdívek pod IP uživatele aukro (nejspíše jich má mnohem více, jen se to nedá tak lehce dohledat ..). Jediné, čím se dá dobře identifikovat je to, že si nechává za hry "platit" na TIPSPORT !! Seznam: - aukro - Gento - Psmag - radek1993 - squad okopírováno z nahlašování podvodníkú-takže se podle toho zaříďte............pokud ho neznáte tak ho poznáte:D Upraveno Listopad 18, 2015 uživatelem okajos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 kradene je dost silné slovo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 Neprodava nekdo primar SW: Battlefront? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin123 Odesláno Listopad 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2015 (upraveno) Sháním Dying light - primár nebo sekundár to je jedno, ma někdo? Upraveno Listopad 18, 2015 uživatelem Jarin123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.