craig27 Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Chlapi uz se na to vyser.m, kazdy si napsal svuj nazor, nebudme jak babky na trhu na svete jsou mnohem horsi veci viz. Francie, Mali. Pro priste si prodejce slotu pokud bude chtit si napise podminky prodeje a obchody se budou resit v soukromich zpravach at tu neni bordel. A ted me poslete klidne do prde.e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Přidám primární slot na fallout 4 ;) info do zpráv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Stále volný primární slot na bloodborne 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Prodám sekundár na AC:Syndicate,CZ verze. Nebo výměna za NFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 (upraveno) IggyKure Ahoj:) ještě jednou díky za důvěru a zaslané konto pro platbu.Ale jak jsem psal jsem otřesen ze včerejška a banka už zavřela,takže platí moje poslední zpráva kde ti to vysvětluji se zatím měj. Upraveno Listopad 21, 2015 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Koupím primar slot na Gof of War 3 remastered - 300kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyass Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 (upraveno) Měl by někdo zájem o secundar fallout 4? PM domluvíme se ZAMLUVENO Upraveno Listopad 21, 2015 uživatelem Mathyass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Taky prihodim svoji trosku do mlyna. V cervnu jsem kupoval Batmana, ja si vzal primar, kamarad, ktereho znam osobne, se♥♥♥♥♥r. Ucet jsem zakladal ja, tudiz jsem mel i pristup do mejlu. Po nejakem case jsem primar prodal. Nedavno, kdyz chtel kamarad prodat ten se♥♥♥♥♥r, tak se nemohl prihlasit, jelikoz bylo zmeneno heslo nekym, kdo mel primar. To se potvrdilo, kdyz jsem kouknul do mejlu. Napsal jsem na US podporu, kde mi behem 10 minuty pomohli a heslo jsem zmenil na to puvodni. Pouceni pro toho, kdo menil to heslo, holt mas smulu a vis, ze se heslo nemeni. Doufam, ze to ctes. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TREYYY Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 (upraveno) Prodám primár Star Wars:Battlefront cena 850,- PRODÁNO Upraveno Listopad 21, 2015 uživatelem TREYYY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Může mi někdo říct co je ten flesh zač? To je nějakej zaostalej trotl že tady furt musí psát nějaké blbosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Může mi někdo říct co je ten flesh zač? To je nějakej zaostalej trotl že tady furt musí psát nějaké blbosti... Tohle tema uz je uzavrene, nevim proc se k tomu zase vracis, komu tim prospejes. Kazdy jsme nejaci...obratme list! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Taky prihodim svoji trosku do mlyna. V cervnu jsem kupoval Batmana, ja si vzal primar, kamarad, ktereho znam osobne, se♥♥♥♥♥r. Ucet jsem zakladal ja, tudiz jsem mel i pristup do mejlu. Po nejakem case jsem primar prodal. Nedavno, kdyz chtel kamarad prodat ten se♥♥♥♥♥r, tak se nemohl prihlasit, jelikoz bylo zmeneno heslo nekym, kdo mel primar. To se potvrdilo, kdyz jsem kouknul do mejlu. Napsal jsem na US podporu, kde mi behem 10 minuty pomohli a heslo jsem zmenil na to puvodni. Pouceni pro toho, kdo menil to heslo, holt mas smulu a vis, ze se heslo nemeni. Doufam, ze to ctes. :) jmenuj verejne , at vime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 Bohuzel nevim, primar jsem prodaval nekdy v cervenci a heslo bylo zmeneno na konci rijna, takze tipuju, ze ten slot byl nekolikrat preprodavan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TREYYY Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 (upraveno) Neprodává někdo sekundární slot - MAD MAX ? Dík za nabídky -vyřešeno Upraveno Prosinec 7, 2015 uživatelem TREYYY Zakoupeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2015 prodam/vymenim primarni sloty: Dragon Age Inquisition NFS Rivals (US) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Listopad 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2015 Může mi někdo říct co je... Hele neprovokuj ty bezvýznamná nulo.To,že někdo něco dělá poprvé neznamená,že ti to dává povolení někoho koho ani neznáš urážet.Já mám všechny obchody,které chci zcela přesně a vždycky v pořádku,tak neprovokuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2015 Myslim ze by to chtelo uz ♥♥♥♥♥ promazat a a namrskat par puntiku....UŽ TOHO DOPRDELE NECHTE A VĚNUJTE SE MAXIMÁLNĚ TÉMATU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2015 (upraveno) cod black ops 3 primar us Ac syndikate primar cz Batman + seasson pass primar us Fifa 16 primar us Upraveno Listopad 23, 2015 uživatelem Rowan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Listopad 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2015 Myslim ze by to chtelo uz ♥♥♥♥♥ promazat a a namrskat par puntiku....UŽ TOHO DOPRDELE NECHTE A VĚNUJTE SE MAXIMÁLNĚ TÉMATU má pravdu ten chlapec... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaimeCrook Odesláno Listopad 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2015 přemýšlím o koupi NFS 2015 a SW: Battlefront. Jestli by měl někdo zájem o sekund účet tak PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deniso1468628636 Odesláno Listopad 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2015 Dá se to hrát klasicky na dvou konzolích SW: Battlefront. ??? Když to stáhnu na master s pluska za 1500 a u kámoše na sekundární se přihlásí a dá mí půlku?? nebo k tomu musím koupit nějaký seasson pass za dalších 1200??? aby to šlo na dvou konzolích co to je vůbec ten seassom pass?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2015 Prodám sek. slot na Until Dawn za 350! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2015 Koupim primar na nove Need for Speed, piste do PM prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Koupím secundární účet na MAD MAX, Star Wars: Battlefront, Beyond: Two Souls, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Prodám secundár COD Black Ops 3 550,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.