niasis Odesláno Prosinec 13, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2018 Ahoj přátelé, prosím vás. Koupil jsem si call of Duty WWII. Chtěl bych tam hlavně ten přídavek kde je Praha. DLC resistant. Ta Praha je jen pro multiplayer? Nebo v singlu bude taky? Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 13, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2018 Ahoj, ano, Praha je jen v multiplayeru - mapa Anthropoid. Citovat
Locker Odesláno Prosinec 19, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2018 Nepochopil jsem jak si tu mapu zahraju, mimo nejakeho rezimu s Botama nebo proti spoluhraci na LAN siti...V jakem tom multiplayer modu se hravaji ty DLC s zivimi hraci (pres PS+)?Dik Citovat
Wyder Odesláno Leden 1, 2019 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2019 Ta mapa se hraje v multiplayeru (ne zombies). V CODu si ale nemuzes vybrat kterou mapu chces hrat, vzdy to nabidne dve mapy + jednu classified a ty tam muzes hlasovat co chces hrat. Takze si ji zahrajes jen obcas. Vlastne ty DLC mapy jsou dost prazdny, protoze vsichni presli na Black Ops 4, takze se hrajou hlavne mapy ze zakladni hry. Custom match tam nejakej snad je, ale to jsem popravde nikdy nezapinal, tak se tam koukni, ale v klasickym multaku pres to votovani a bohuzel si ji tak zahrajes max jednou za 4-5 her, a to jeste v lepsim pripade... Citovat
fandin Odesláno Březen 18, 2019 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2019 Kdyby si nahodou chtel mam 3ks season pasu na cod ww2 za 600,- kc kus Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.