thcom Odesláno Prosinec 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 ahoj, volam SOS koupil jsem detem switch, mam SX PRO mraky her na karte, vse slapalo hral jsem diablo nekolik hodin v ruce i pres TV pak cca mesic lezelo ve skirni, vceera vyndam, dam do doku zapnu nic, dam na nabijecku nic zadny indikator nabijeni zkousim 15 sec drzet power a plus nic celou noc na origos nabijecce nic tak nevim, ♥♥♥ napajeci konektor ? asi servis co ? poznaji, ze v tom je sx PRO ?? poradte prosim diky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis Odesláno Prosinec 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 Ahoj, žádný stres je to normální. Taky se mi to několikrát stalo. Je to tím, že máš v konzoli nastavený autoRCM a vybil jsi jí úplně do mrtě. Konzole je stále v RCM režimu a nabíjí se straně pomalu. Chce to nechat konzoli v nabíjčce třeba přes noc nebo pár hodin a potom normálně načíst přes dongle tak jak jsi zvyklý. Potom se bude zase normálně nabíjet. thcom reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thcom Odesláno Prosinec 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 diky, ja nabijel cca od 17:00 vcera do 13:00 dneska a porad nic nabijecka jede zkousel jsem normalne pres telefon takze jeste dele nechat ? diky !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.aa Odesláno Prosinec 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2018 Ahoj. Také se mi to už stalo. Pomohlo nabít dongle. Normálně nabíječkou na mobil. Stačí jedna minuta (dvě :-D) ) Pak dát do konzole a normálně zapnout a vše jede. thcom reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis Odesláno Prosinec 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2018 Případně zkusit pres PC. Injectnout payload pres TegraRcm. Viz. Navod na instalaci SX OS bez dongle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thcom Odesláno Prosinec 21, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2018 j.aa DIKY !!! uz to bezi, stacilo opravdu nabit dongle zachranil jsi nam vanoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.aa Odesláno Prosinec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2018 Tak to jsem ráda, že to pomohlo. thcom reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thcom Odesláno Červen 15, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2019 tak jsem zase tam, kde jsem pratele po delsi dobe a vypnutem switch nejde zapnout a jeste jsem ja kokes ztratil dongle, zkousim pres TegraRcmGUI 2.5 ze stolniho PC ale swich se ani nepripoji k PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.aa Odesláno Červen 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2019 Řešení je najít dongle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červen 15, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2019 Dongle není potřeba, stejnou funkci zastane i mobil s Androidem či běžný počítač. Potřeba je jen kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thcom Odesláno Červenec 4, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2019 diky zatim to pres rcmGUI z PC ale chtel bych z mobilu staci mi klasicky kabel usb-C samec samec ? a jaka je nejdlepsi app na android diky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 4, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2019 Ano, stačí ti samec - samec. Osobně používám na Androidu Rekado. thcom reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thcom Odesláno Červenec 13, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2019 tak zase perlim opet nejde oziveni pres TegraRcmGUI 2.5 ze stolniho PC minule jsem nekde vycetl, ze musim zmackout power + volume UP aby se switch vubec s pc spojil po nekolika pokusech se mi to podarilo, a vcera zase nic, mam tlacitko inject payload zasedle dneska jedu do alza pro samec - samec a zkusim rekado je nutne mackat to power + volumeUP i pres rekado z androidu ?? diky TH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
thcom
ahoj, volam SOS koupil jsem detem switch, mam SX PRO mraky her na karte, vse slapalo
hral jsem diablo nekolik hodin v ruce i pres TV
pak cca mesic lezelo ve skirni, vceera vyndam, dam do doku zapnu nic, dam na nabijecku nic
zadny indikator nabijeni
zkousim 15 sec drzet power a plus nic
celou noc na origos nabijecce nic
tak nevim, ♥♥♥ napajeci konektor ?
asi servis co ?
poznaji, ze v tom je sx PRO ??
poradte prosim
diky !!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.