Trubec Odesláno Prosinec 31, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2018 Zdravím Vás lidi dostal jsem k vánocům xbox360E nikdy jsem xbox neměl tak jsem v tomto směru úplný kopito chci se zeptat jak poznat že mám to rgh nebo co to je vím akorát že je to flashnute a mužů hrát hry jako jsou watch dogs 2 GTA V atd. Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 31, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2018 flash - uprava DVD mechaniky pro hrani palenych kopii her, musis mit vypalovacku iHas na paleni her, muzes hrat pres Xbox Live multiplayer ale je tam moznost banu pokud je DVD spatne vypalene. RGH - HW uprava Xboxu pro hrani her z HDD, stahnes a hrajes, nevyhoda, nemuzes se prihlasit na Xbox Live a hrat online multiplayer. Takže co vlastně máš? Jinak vše se zde na fóru řešilo asi 100x stačí si pročíst témata v sekci Xbox 360, máš konzoli starou víc jak 10 let a tudíž pro tvé dotazy v roce 2018 platí i odpovědi z roku 2012 mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Trubec Odesláno Prosinec 31, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2018 To sice jo ale jak zjistit že to RGH tam je? To tu jaksi nemůžu dohledat Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 31, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2018 Tak co v Xboxu za úpravu máš by ti snad měl říct ten co ti to prodal. Po zapnutí ti najede original menu od MS, FreeStyle DB nebo Aurora nebo něco jineho? Pokud MS dash tak na 99,9% nemáš RGH ale max flash DVD mechaniky a nebo taky nic. Citovat
miz012 Odesláno Prosinec 31, 2018 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2018 Ja mam teda JTAG (no uz jsem to dlouho nepoustel) a nechaval jsem to nabihat do klasickyho dashe a od tama poustel Freestyle. Koukni se, jestli tam mas nejaky programy, co nesouvisi primo s hrama... Citovat
Rendis Odesláno Leden 2, 2019 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2019 Nejsnadnější volba, jak zjistit provedení RGH, je zkusit XeLL, případně jistější variantu - spustit .xex, např. XeXMenu (v případě nepřítomnosti RGH se do konzole zapíše flag, který má spojitost pouze s využíváním LIVE a možným banem; pokud se nepřipojíš na LIVE tak i ten flag se dá případně odstranit). Samozřejmě můžeš zkontrolovat přítomnost použitých komponent pro RGH, což je vidět z boku konzole. Z NXE Dashboardu určitě přítomnost RGH nezjistíš. Jen upřesním, že s RGH multiplayer využívat můžeš, běžně však nikoliv přes LIVE. Je možné využívat RGH konzole i na LIVE, ale řešení pro většinu uživatelů vyjde o dost dráž než si pořídit zvlášť konzoli pro LIVE. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.