miraj Odesláno Leden 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 Včera ještě vše OK, ale dnes mi Xbox normálně nabíhá (zelená obrazovka s logem) až do fáze přihlášení, kdy obraz zčerná. Vypínacím tlačítkem lze vyvolat na obrazovku menu "Turn console off nebo Turn controller off", nic víc, takže obrazový výstup je v pořádku, problém je spíše někde v software. Po restartu i po vypojení na delší čas ze sítě vše stejné. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 Prý se jedná o jakýsi celosvětový výpadek, nejsi sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miraj Odesláno Leden 30, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 Tak to mě trochu uklidnilo, ale proč to nejde alespoň v offline módu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 30, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 Taky jsem se s tim ted trapil nez mi Mandaz flaknul xboxem pres chlebarnu Vubec nechapu proc to nejede offline, tady nekdo neco hodne posrhauzoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 Jo, to nevím. Já mám senomet od listopadu jako sekundární konzoli pouze na forzu. A od té doby sa začali i s goldem kazit Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neojames Odesláno Leden 30, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2019 Taky mam blackscreen nefunguji ani stránky ms Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.