miraj Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Včera ještě vše OK, ale dnes mi Xbox normálně nabíhá (zelená obrazovka s logem) až do fáze přihlášení, kdy obraz zčerná. Vypínacím tlačítkem lze vyvolat na obrazovku menu "Turn console off nebo Turn controller off", nic víc, takže obrazový výstup je v pořádku, problém je spíše někde v software. Po restartu i po vypojení na delší čas ze sítě vše stejné. Co s tím? Quote
Mandaz Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Prý se jedná o jakýsi celosvětový výpadek, nejsi sám Quote
miraj Posted January 30, 2019 Author Report Posted January 30, 2019 Tak to mě trochu uklidnilo, ale proč to nejde alespoň v offline módu? Quote
Moderators Martinoslav Posted January 30, 2019 Moderators Report Posted January 30, 2019 Taky jsem se s tim ted trapil nez mi Mandaz flaknul xboxem pres chlebarnu Vubec nechapu proc to nejede offline, tady nekdo neco hodne posrhauzoval Quote
Mandaz Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Jo, to nevím. Já mám senomet od listopadu jako sekundární konzoli pouze na forzu. A od té doby sa začali i s goldem kazit Martinoslav 1 Quote
neojames Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Taky mam blackscreen nefunguji ani stránky ms Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
Recommended Posts