Misicka Odesláno Únor 8, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2019 Ahojky, přemýšlím o koupi těchto sluchátek. Jaké máte zkušenosti s připojením k TV? Chci je používat taky i k přehráváním filmů a běžného vysílání TV. Budou fungovat bezdrátově i na TV? Mám sony KD-55XE7096 https://www.sony.cz/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kd-55xe7096/specifications Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2019 Tyto sluchátka připojíš bezdrátově jen k Ps4 pripadne PC. Na zbylé zarizeni musis pouzit Jack 3.5mm. Bezdratove sluchatka fungujici s TV musi mit zakladnu s optickym vstupem nebo jackem. ja mam napriklad: nepocitej ale s prostorovym zvukem jako je 3D audio od Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Únor 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2019 Prostorový zvuk se mi pravě líbí. Ve volném času spíš hraju, než koukám na filmy. Takže sháním popř. takové podobné s kvalitou zvuku, které funguji i s TV bez kabelu za rozumný peníze a nebo si koupím tyto s vědomím, že to bez kabelu nepůjde. Nebo dokoupit nějakou tu základnu k TV, aby se to propojilo? Pokud víte o nějaké alternativě, budu moc rada. Samozřejmě, když to nepůjde, tak se taky svět nezbortí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Září 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2019 Ahoj. Hráli jste někdo na 1 ovladači se 2 wireless sluchátky? Jde o to, že mám sluchátka Platinum. Potřebuji koupit ještě jedny (postačí mi jen Gold), aby mohl manžel koukat, jak hraji a naopak. Synka zvuk z TV ruší a potichu nás hrát nebaví. Proto se ptám, zda je možné, aby hrál 1 hráč na 1 ovladači a byly zapojené v konzoli 2 sluchátka. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 9, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2019 Internet rika ano, obsadi to 2 x usb slot pro 2 vysilace. dalsi moznost by mohlo bejt jedny sluchatka zapojit do ovladace, ale to pak meni plne bezdrat-rozhodne,ale levnejsi varianta co muzes otestovat rovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Září 9, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2019 před 3 hodinami, mirai_trunks napsal: Internet rika ano, obsadi to 2 x usb slot pro 2 vysilace. dalsi moznost by mohlo bejt jedny sluchatka zapojit do ovladace, ale to pak meni plne bezdrat-rozhodne,ale levnejsi varianta co muzes otestovat rovnou Jj. To mě taky napadlo vyzkoušet. Jenže ten kabel zapojenej v ovladači mě docela rozčiluje. Takže jsem to zatím neřešila. Nejdřív volím cestu s bezdrátem a pak zkusím ten kabel v ovladači, kdyby to nešlo. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2019 Druhé sluchátka použit jakékoliv bezdrátový zapojené primo do televize se mi zda jako nejjednodušší varianta ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misicka Odesláno Říjen 24, 2019 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2019 Pro ty, koho to zajímá. 2 wireless sluchátka zapojená v ps dělají neplechu. Berou si navzájem signál a sekají se. Tudíž je lepší mít 1 zapojený drátem v ovladači. Pak fungují. Zapojení přes TV jsem to nezkoušela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.