djbrouk Odesláno Únor 12, 2019 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2019 Assassin’s Creed III: Remastered Steelbook,celá edice € 49,99,limitace 4000 kusů Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Březen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2019 Spíše mě by mě zajímalo jestli bude mít cz titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 1, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2019 Nejsem si úplně jistý ale mám za to, že někde bylo napsané oznámení, že titulky i přes to, že byly na PS3 nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2019 Čeština už by asi byla ohlášená před časem a všechny obchody stejně uvádí angličtinu, je to škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 1, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2019 Tady(zkopírováno z FB Čeština ve videohrách): Neustále se nás ptá spousta hráčů na českou lokalizaci připravovaných remasterů her AC 3 a AC Liberation. A zde najdete odpověď. Dle oficiálního vyjádření společnosti Playman hry Assassin's Creed III Remastered a Assassin's Creed Liberation Remastered obsahovat českou lokalizaci ve formě titulků na platformy Xbox One a Playstation 4 nebudou. To je opravdu škoda, když zvážíme, že Assassin's Creed III měl české titulky na Xbox 360 a Playstation 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.